30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ !

Εφ. Νέτγκαζέτε 1-7-2011

Την 61χρονη γυναίκα τη σκότωσε ο άντρας με τον οποίο χώρισε πριν 30 χρόνια

 

ΓΙΟΖΓΚΑΤ – Την ώρα που ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο έπαιρνε το πρωινό του στο χωριό Γιουκαρί Εμιρλέρ του Γιόζγκατ, τους σκότωσαν με κυνηγετικό τουφέκι. Λέγεται πως τους σκότωσε ο τέως άντρας της γυναίκας.

 Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 8.30 το πρωί. Ο Βελή (81) και η σύζυγος του η Μελέκ Π. (61) ετοίμασαν το πρωινό τους όταν τους πυροβόλησαν επανειλημμένα με κυνηγετικό όπλο. Οι χωρικοί που άκουσαν τους πυροβολισμούς όταν έφτασαν επί τόπου βρήκαν το ζευγάρι να κείτεται μέσα στα αίματα. Ο Χόκε Π. ανιψιός της Μελέκ Π, ανέφερε πως ο Βελή δούλευε στη Γαλλία και γύρισε πίσω μετά την συνταξιοδότηση του. Ο Χόκε δήλωσε :

Ενημερώσαμε σχετικά τον μουχτάρη και την στρατοχωροφυλακή. Η Μελέκ Π. πριν 30 χρόνια χώρισε από τον Χ.Γ., παντρεύτηκε με κάποιον στην Άγκυρα, και αργότερα χώρισε και με εκείνον και παντρεύτηκε τον Βελή Π. Ο Βελή Π. δούλεψε για πολλά χρόνια στην Γαλλία. Όταν συνταξιοδοτήθηκε ήρθε και εγκαταστάθηκε στο χωριό μας.5 γιούς έχει. Εδώ ζώντας μόνος παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο με την συγγενή μου Μελέκ Π. Λέγεται πως και τους δυο τους σκότωσε ο παλιός άντρας της Μελέκ Π. , ο Χ.Γ. Πιστεύω πως ο Χ. Γ. το έκανε αυτό για λόγους περηφάνιας¨.

…………….