¨ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ¨

Eφ. Μιλλέτ ελληνικής Θράκης, 14-7-2011

Αρθρογράφος Τζεγκίζ Ομέρ

Με αυτά τα μυαλά κρίμα για την Ελλάδα

…………..

…………..

Για ακόμη φορά στις 11 Ιουλίου βιώσαμε την φρίκη που υπήρξε πριν από 16 χρόνια στην Βοσνία,, δηλαδή τη σφαγή των Τουρκομουσουλμάνων. Πραγματοποιήθηκαν στην Σρεμπρένιτσα και φέτος τελετές μνήμης για τους σχεδόν 10 χιλιάδες Βόσνιους που υπέστησαν γενοκτονία από τους Σέρβους. Από την Τουρκία μετείχε ως επίσημος εκπρόσωπος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς. Από την Ελλάδα υπήρξε κάποιος επίσημος εκπρόσωπος ; Γιατί ρωτάω αυτήν την ερώτηση ;

 Διότι η Ελλάδα φυσικά και δεν στέλνει, δεν μπορεί να στείλει επίσημο εκπρόσωπο στην Σρεμπρένιτσα. Τουλάχιστον προς το παρόν… Αν όμως έστελνε δεν θα ήταν πολύ καλό ; Αυτή είναι η Ελλάδα που θα ήθελε η μειονότητα αλλά και η ανθρωπότητα…Έτσι πρέπει να είναι μια ειρηνική χώρα. Να εναντιώνεται στις γενοκτονίες. Διότι η Ελλάδα εναντιώνεται μεν αλλά όταν την συμφέρει, και ιδιαίτερα εναντίον των Τούρκων…Ποντιακή Γενοκτονία, Μικρασιατική Γενοκτονία, Αρμενική Γενοκτονία και πάει λέγοντας…Γιατί λοιπόν δεν αναγνωρίζει η Ελλάδα την Βοσνιακή Γενοκτονία ; Γιατί δεν θέλει καν να μνημονεύεται ; Διότι τα χέρια της Ελλάδας είναι βαμμένα με   αίμα στην Βοσνία. Απλά και μόνο λόγω του άρρωστου αντιμουσουλμανισμού και αντιτουρκισμού της εκκλησίας της, σε μια εποχή που όλος ο κόσμος εφάρμοζε εμπάργκο, η Ελλάδα βοηθούσε με όπλα και υπέθαλπαν εγκληματίες όπως ο Μιλόσεβιτς. 

Αυτή η υπόθαλψη της Ελλάδας σε προέδρους κρατών-δολοφόνων, δεν είναι ξένη σε εμάς. Την μαστοριά της σε αυτό το θέμα την έδειξε και νωρίτερα φιλοξενώντας, εκπαιδεύοντας και ταΐζοντας την τρομοκρατική οργάνωση του ΠΚΚ. Τα αποτελέσματα τα είδαμε λίγα χρόνια αργότερα όλοι μαζί. Η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε θέσει υπό την προστασία της τον αρχιτρομοκράτη του ΠΚΚ Αμπντουλλάχ Οτζαλάν, και τον έκρυβε στην πρεσβεία της στο Ναϊρόμπι. Μέχρι που παραδόθηκε από την πρεσβεία της εκεί.

…………………

Αυτή η άρρωστη κατάσταση που περιέγραψα παραπάνω και ο παρανοϊκός φόβος/μίσος ενάντια σε Μουσουλμάνους και Τούρκους είχε ωθήσει την Ελλάδα σε απίστευτες πράξεις. Μια από αυτές ήταν η γενοκτονία στην Σρεμπρένιτσα. Η Ελλάδα, ναι η Ελλάδα έπαιξε ενεργό ρόλο στην γενοκτονία των μουσουλμάνων στην Βοσνία. Οι εθελοντές από την Ελλάδα που πήγαν στην Βοσνία και ιδιαίτερα στην Σρεμπρένιτσα έβαψαν τα χέρια του και την ελληνική σημαία με αίμα μουσουλμάνων. Και αυτά τα αιματηρά γεγονότα έγιναν με τους ύμνους και τις προσευχές της εκκλησίας.

…………………….