Η ΝΥΦΗ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ !- ΒΙΝΤΕΟ

Εφ. Χουριέτ 5-7-2011

Στην νύφη 14 κιλά χρυσός και στον γαμπρό 445 χιλιάδες λίρες

Σε γάμο που έγινε στην πόλη Βαν, η γνωστή οικογένεια Ονέρ πάντρεψε το κορίτσι τους με τον Γιαβούζ Ιρτάκ . Στον γάμο κόλλησαν στην μεν νύφη 14 κιλά χρυσάφι και στον δε γαμπρό 445 χιλιάδες λίρες. Η συνολική αξία του χρυσού, των χρημάτων και των άλλων κοσμημάτων που κρεμάστηκαν στον γαμπρό και στην νύφη φτάνει το 1,5 εκ λίρες.

Στον γάμο μετείχαν περίπου 5 χιλιάδες άτομα και η καταμέτρηση των χρημάτων που κρεμάστηκαν σε γαμπρό και νύφη διήρκεσε ώρες. Καθώς η νύφη δεν μπορούσε να μεταφέρει τα χρυσάφια, τα μετέφεραν σε σάκους.

Έτσι ενώ λόγω της ανόδου του χρυσού, οι καλεσμένοι σκέφτονται καλά πριν κρεμάσουν ακόμη και τέταρτα του χρυσού, ο γάμος που έγινε στην πόλη Βαν άδειασε τα κοσμηματοπωλεία. Η 22χρονη Λεϊλά Ονέρ και ο Γιαβούζ Ιρτάκ παντρεύτηκαν με γάμο που κράτησε τρεις μέρες και τρεις νύχτες. Στον γάμο που έγινε στην περιοχή Χαφιζιέ μετείχαν 5.000 άτομα, από Ιράν, Ιράκ και από την γύρω περιοχή.

…………

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

Στον γάμο σφάχτηκαν δύο βόδια και 25 αρνιά και καταναλώθηκαν 500 κιλά ρύζι, 1 τόνο λαχανικά και 300 κιλά γιαούρτι. Ο γάμος τέλειωσε με πυροτεχνήματα.

Το σχετικό βίντεο στην διεύθυνση : http://webtv.hurriyet.com.tr/2/18897/0/1/geline-14-kilo-altin-damada-455-bin-tl.aspx