ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΟΝΙΚΩΝ ΠΟΤΩΝ

Εφ. Ραντικάλ 11-6-2011

Ομολογία σχετικά με το ουίσκι που σκοτώνει : Μόνο στην Σμύρνη μοιράσαμε

 

Σε έφοδο που έγινε στην Σμύρνη κατασχέθηκαν 876 φιάλες από το ουίσκι που προκάλεσε τον θάνατο 4 Ρώσων ξεναγών. Οι ύποπτοι δήλωσαν πως ¨Εμείς δεν στείλαμε ουίσκι στο Μπόντρουμ¨. Στην έφοδο που έγινε στο νοικιασμένο για παραγωγή ξυδιού χώρο στην περιοχή Καραμπαγλάρ βρέθηκαν εκτός από τα έτοιμα προς πώληση και 1500 κενά μπουκάλια έτοιμα προς γέμιση.

 

ΣΜΥΡΝΗ-Κατασχέθηκαν στην Σμύρνη σε χώρο παραγωγής ποτών-μπόμπα 876 μπουκάλια με ουίσκι και βότκα από αυτά που προκάλεσαν το θάνατο των 4 Ρώσων ξεναγών στο Μπόντρουμ. Μετά από καταγγελία που έγινε στην υποδιεύθυνση της αστυνομίας του Καραμπαγλάρ σχετικά με τα ποτά μπόμπες που προκάλεσαν δηλητηρίαση σε πολλά άτομα και θάνατο σε 4 Ρώσους ξεναγούς στο Μπόντρουμ, οργανώθηκε έφοδος σε χώρο επί της οδού 5711. Συνελήφθησαν με την κατηγορία της παραγωγής ποτών μπόμπα οι Χ.Κ. (41), Ο.Τ. (39), Ο.Γ (20) και ο Ο.Κ. (16), και κατασχέθηκαν 876 μπουκάλια νοθευμένα ποτά ουίσκι και βότκα, 1500 κενά μπουκάλια, 200 κιλά αιθυλική αλκοόλη, πολλά κιλά ζάχαρη, χυμός λεμονιού και πολλές πλαστές ετικέτες και ταινίες γνησιότητας.

Διαπιστώθηκε ότι κάποιοι από τους ύποπτους στο παρελθόν είχαν εμπλακεί σε λαθρεμπόριο, σε χρήση και πώληση ναρκωτικών, ενώ τον χώρο τον είχαν νοικιάσει πριν από 6 μήνες λέγοντας πως θα παραγάγουν ξύδι. Από τα νοθευμένα ποτά που παρήγαγαν στην δεξαμενή των 500 λίτρων φέρεται να έχουν πουλήσει πολλά δέματα στην Σμύρνη και σε μια σειρά από άλλα τουριστικά κέντρα. Τρεις από τους υπόπτους μεταφέρθηκαν στην Δίωξη λαθρεμπορίου και οργανωμένου εγκλήματος, ενώ ο 16χρονος στο τμήμα ανηλίκων.

¨Πουλήσαμε στην Σμύρνη και στην γύρω περιοχή¨

Τα νοθευμένα ουίσκι και βότκες που κατασχέθηκαν ήταν από την ίδια μάρκα και είδος με τα ποτά που προκάλεσαν το θάνατο των 4 Ρώσων ξεναγών. Οι ύποπτοι ισχυρίστηκαν πως πούλησαν τα νοθευμένα ποτά μόνο στην Σμύρνη και στις γύρω ακτές και πως δεν έστειλαν στο Μπόντρουμ.

………………..