ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ ! – ΒΙΝΤΕΟ

Εφ. Χουριέτ 17-6-2011

Αυτήν τη δημιουργία μόνο εκείνοι θα την έκαναν

Ο Μπαρίς Τσεπνί που έχει πλυντήριο στην Ριζούντα, έκανε αδιάβροχη μια παλιά καρότσα φορτηγού τυλίγοντας την με μουσαμά, και γεμίζοντας την με 15 τόνους νερό την μετέτρεψε σε πισίνα. Ο Τσεπνί που δροσίζεται στην πισίνα μαζί με τους φίλους του, άρχισε και καμπάνια ¨δωρεά πισίνα¨ για αυτούς που πλένουν το αυτοκίνητο τους στο πλυντήριο.

Ο Μπαρίς Τσεπνί αναφέρει πως μπορεί να απολαύσει την πισίνα όπου επιθυμεί, πως το πιο δύσκολο μέρος ήταν το γέμισμα της καρότσας με νερό, και πως ¨Στην πραγματικότητα είμαστε κοντά στη θάλασσα, αλλά είπαμε να κάνουμε μια τέτοια τρέλλα. Τύλιξα την καρότσα με μουσαμά και την γέμισα με 15 τόνους νερό. Το πιο δύσκολο ήταν το γέμισμα με νερό. Εντέλει η καρότσα του φορτηγού έγινε πισίνα. Το φορτηγό το πάω όπου θέλω. Και όπου θέλω σταματώ και κολυμπάω στην πισίνα. Και άρχισα και καμπάνια για δωρεάν χρήση της πισίνας για αυτούς που πλένουν το αυτοκίνητο τους.

Σχόλιο : Το σχετικό βίντεο στην ιστοσελίδα http://webtv.hurriyet.com.tr/2/18056/18051866/1/bu-yaraticiligi-ancak-onlar-yapardi.aspx