ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Εφ. Μπιργκιούν 10-6-2011

¨Η έρευνα μπορεί να επεκταθεί στην Τσιλλέρ και στον Αγάρ

 Ο τέως υπουργός και αρθογράφος της Μπιργκιούν Φικρί Σαγλάρ κατέθεσε στην Εισαγγελία της Άγκυρας σχετικά με κάποιες δολοφονίες αγνώστων δραστών.

Ο Σαγλάρ που διετέλεσε και μέλος της επιτροπής του κοινοβουλίου που είχε διερευνήσει το ατύχημα στο Σουσουρλούκ, κατέθεσε ως μάρτυρας για 1 ώρα και 15 λεπτά στην Εισαγγελία της Άγκυρας.

Βγαίνοντας από το δικαστήριο στην δήλωση που έκανε στην εφημερίδα Μπιργκιούν είπε : ¨Η έρευνα που άρχισε μετά τις δηλώσεις του Τσαρκίν είναι πολύ σημαντική. Υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στην κατάθεση που έδωσε στην επιτροπή για το Σουσουρλούκ και τις δηλώσεις που έκανε τώρα, και εξέφρασα τις απόψεις μου σχετικά. Το σημαντικό είναι ότι μετά τη δήλωση του Ιμπραήμ Σαχίν πως το τύπου Ούζι όπλο του το είχε μόνο ο ίδιος , είχα ρωτήσει για τον φόνο του δικηγόρου Γιουσούφ Εκιντζί που είχε σκοτωθεί με Ούζι. Μετά τις αποκαλύψεις του Τσαρκίν ελπίζω πως θα διαλευκανθεί η δολοφονία του Εκιντζί. Αυτή η έρευνα υπάρχει πιθανότητα να φτάσει έως την Τανσού Τσιλλέρ και τον Μεχμέτ Αγάρ. Είναι ανάγκη να ερευνηθεί πολύ καλά ποιοι έδωσαν τις οδηγίες για αυτά τα γεγονότα, και προς εκείνη την κατεύθυνση πάει. Η εισαγγελία σε σχέση με το παρελθόν έχει φτάσει σε διαφορετικό σημείο¨.

Σχόλιο : Δηλαδή αρχίζει να φαίνεται η εμπλοκή της πρώην πρωθυπουργού σε ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ! Είναι αυτό που λένε κάποιοι για ¨άρωμα γυναίκας¨ !