¨ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ¨

Εφ. Ραντικάλ 20-6-2011

¨Να αφήσουμε την Ελλάδα να χρεοκοπήσει¨

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, δήλωσε πως είναι ανάγκη να δοθεί η άδεια στην Αθήνα να χρεοκοπήσει και να φύγει από την ζώνη του ευρώ.

ΛΟΝΔΙΝΟ – Η αγγλική εφημερίδα Ντέιλι Τέλεγκραφ περιγράφει στις σελίδες της τις θέσεις του συντηρητικού δήμαρχου του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον σχετικά με την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Ο Τζόνσον στο κείμενο του υποστηρίζει πως πρέπει η Αγγλία να απορρίψει το ενδεχόμενο να μετάσχει σε ένα δεύτερο πακέτο σωτηρίας της Ελλάδας. Υποστηρίζει πως η Ελλάδα έχει φτάσει σε σημείο να μην μπορεί να πληρώσει στην ώρα τους τα χρέη της και θα πρέπει να της επιτραπεί να φύγει από το ευρώ. Ο δήμαρχος του Λονδίνου υποστηρίζει πως το νόμισμα του ευρώ φούντωσε ακόμη περισσότερο τα υπάρχοντα οικονομικά προβλήματα.

¨ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ¨

Ο Τζόνσον στο κείμενο του αναφέρει : ¨Οι κυβερνήσεις της Ευρώπης για χρόνια συνέχιζαν να λένε πως το να παρατήσει μια χώρα-μέλος το ευρώ θα ήταν τρέλα. Αυτό όμως φαίνεται πλέον αναπόφευκτο και όσο γρηγορότερα γίνει τόσο το καλύτερο. Η Ελλάδα με μια νέα δραχμή θα αποκτήσει μια νέα οικονομική ταυτότητα¨.

………………..

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone