ΜΕ ΑΠΑΤΗΣΕ

Εφ. Νέτγκαζέτε 14-6-2011

 Ενώπιον του δικαστηρίου παρουσιάστηκε άντρας ο οποίος σκότωσε και αργότερα βίασε τη γυναίκα του διότι όπως ισχυρίστηκε τον εξαπατούσε. Ο δολοφόνος άντρας στην κατάθεση στην αστυνομία είπε ότι ¨Την σκότωσα και την βίασα¨, ενώ στο δικαστήριο ότι ¨Την σκότωσα αλλά είχαμε έρθει σε επαφή νωρίτερα¨.

 Το περιστατικό συνέβη στις 22-3-2011, στην οδό Πακουκτσού 26 της πόλης Μεράμ. Ο 22χρονος Γ.Τ. σκότωσε και βίασε την γυναίκα του και μητέρα ενός παιδιού Χαβά Νουρ (19) λέγοντας πως τον απατούσε και μετά διέφυγε στην πόλη Βαν. Συνελήφθη και προσήχθη ενώπιον του 1ου Κακουργιοδικείου του Ικονίου.

Μιλώντας στο δικαστήριο ο Γ.Τ. είπε : ¨ Αφού παντρεύτηκα και μετά η γυναίκα μου μου είπε πως πήγε με κάποιον ονόματι Χινταγιέτ και έμεινε έγκυος. Εγώ επειδή αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου την δέχτηκα και αυτήν και το παιδί. Όμως η γυναίκα μου άρχισε να αργεί να γυρίσει στο σπίτι και μερικές φορές να μην γυρνά καθόλου. Μια μέρα προσποιήθηκα ότι κοιμόμουν. Αυτή έγραφε μήνυμα στο κινητό. Άνοιξα λίγο τα μάτια μου και διάβασα το μήνυμα. Έγραφε σε κάποιον Χασάν ότι ¨Θέλω να είμαι δίπλα σου, σε αγαπάω¨.

Τη μέρα του περιστατικού τρώγαμε εγώ, η γυναίκα μου και ο αδερφός μου. Όταν μετά το φαγητό ο αδερφός μου της είπε ¨Νύφη μου δίνεις το τηλεκοντρόλ¨, αυτή του απάντησε ¨Από πού κι ως που είμαι νύφη σου εγώ ;¨. Εγώ της είπα ¨φυσικά και είσαι νύφη¨ και αρχίσαμε να μαλώνουμε. Όταν η γυναίκα μου μου είπε πως ¨Είσαι κοροΐδο και βλάκας. Δεν σε αγαπάω, εγώ αγαπάω τον Χασάν¨ την έδειρα. Έπαθε νευρική κρίση και προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Την απέτρεψα. Άνοιξε το παράθυρο και φώναζε τον ιδιοκτήτη. Της έκλεισα τα στόμα και αφού έσβησα το φως, έσφιξα τον λαιμό της και την άφησα στο κρεβάτι. Όταν σηκώθηκα το πρωί είδα ότι είχε πεθάνει στο κρεβάτι. Ξαπέστειλα τον αδερφό μου και έβαλα το πτώμα της γυναίκας μου στην ντουλάπα. Τη μέρα εκείνη πήγα στην πεθερά μου και της είπα πως η κόρη της δεν είχε έρθει σπίτι. Εκείνη τη νύχτα έμεινα στην πεθερά μου. Την επόμενη μέρα πήγα στο σπίτι, την τύλιξα με το σάβανο και αφού την έβαλα πάλι στην ντουλάπα, πήγα στην οικογένεια μου στην πόλη Βαν. Τότε από το τηλέφωνο της γυναίκας μου έστειλα μήνυμα στην πεθερά μου που έγραφε ¨Πάμε με τον άντρα μου Κωνσταντινούπολη, μη μας αναζητήσετε¨.

……