ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Εφ. ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ  15-6-2011

ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

 

Επιτρέψτε μας φίλοι μου να εκφράσουμε την άποψη μας για αυτή τη λαίλαπα που μας κυβερνά.

 Αυτό το λαμόγιο που ήρθε στην εξουσία με το ¨Λεφτά υπάρχουν¨ επιμένει να θέλει να δεσμεύσει τη χώρα και για άλλα χρόνια.

 Αυτός που πέτυχε να φτάσει την ανεργία των νέων στο 40%, αυτός που έλεγε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που έκανε μετέπειτα, αυτός που δυσκολεύεται να πει μια φράση χωρίς σαρδάμ, μπορεί να κάνει μόνο μια επωφελή για το έθνος πράξη. Να ξεκουμπιστεί.

 Πάρε τη μάνα σου και μπρος !

 Το άτομο αυτό έφτασε να δηλώσει πως ¨Είναι σχεδόν προσβλητικό να μας ζητούν ως εγγύηση τα μνημεία της χώρας ;¨. Τι σχεδόν βρε καθυστερημένε ; Σε φτύνουν, δεν βρέχει !

 Και επειδή μας έχει πρήξει να μας μιλά για τον πατριωτισμό και το τι πρεσβεύει, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τα εξής :

Είναι πατριωτισμός να λες –Δρούτσας- ότι η ΑΟΖ είναι μόδα και ότι ¨δεν θες να επιβαρύνεις τις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία¨ ; Ο Θουκιδίδης το λέει ωραία : Τι ωραία λόγια που βρίσκουν οι δειλοί για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους !

Είναι πατριωτισμός να υποθηκεύεις τη χώρα σου ;

Είναι πατριωτισμός να παραδίδεις τον ηγέτη των Κούρδων Οτζαλάν στους δήμιους του ;

Είναι πατριωτισμός να ανέχεσαι να σου μιλάνε υποτιμητικά οι τοκογλύφοι ;

Είναι πατριωτισμός να ανέχεσαι τους μουσουλμάνους σου βουλευτές να λειτουργούν απόλυτα στην γραμμή της Άγκυρας ;

Είναι πατριωτισμός να ανέχεσαι τον Τούρκο πρόξενο να χρηματοδοτεί ιμάμηδες, δασκάλους των Κουράν Κουρσού, θεολόγους, πολιτιστικούς συλλόγους, εφημερίδες, αθλητικές ομάδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς, τουρκογιορτές, εκθέσεις, και συ να κάθεσαι να κοιτάς ;

Είναι πατριωτισμός να πλημμυρίζει η χώρα σου από λαθρομετανάστες και εσύ να παρακολουθείς ; Δυό λόγια για αυτό το θέμα. Χρειάζεται να μπούνε ξανά νάρκες στον Έβρο. Σε όλο το μήκος. Και σε όποιους φαίνεται extreme το μέτρο ας προτείνουν κάτι ισοδύναμο. Επίσης να αρχίσουν ξανά οι επαναπροωθήσεις προς την Τουρκία. Με κάθε μέσο. Όταν η Τουρκία τους προωθεί σε εμάς εμείς τι θα κάνουμε ; Θα κοιτάμε ;

Είναι πατριωτισμός να δηλώνεις προεκλογικά τις ¨περιβαλλοντικές ανησυχίες¨ σου για τον αγωγό Μπουργκάζ-Αλεξανδρούπολη, μπας και σε ευνοήσουν περισσότερο τα αφεντικά ;

Και αν κάποιος με ρωτήσει ¨Μα καλά αμφισβητείς τον πατριωτισμό του πρωθυπουργού ;¨ η απάντηση μου είναι η εξής : ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ.

ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΚΟΣΜΑΣ