ΝΑΡΚΗ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟ : ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Εφ. Ραντικάλ 22-6-2011

 

Επίθεση με βόμβες σε αστυνομικούς στο Τούντζελι : 2 αστυνομικοί έγιναν ήρωες.

Δύο αστυνομικοί σκοτώθηκαν στο χωριό Ντερέοβα του νομού Τούντζελι όταν κατά την ώρα που περνούσε το αστυνομικό τους όχημα εξερράγη βόμβα.

Την ώρα που το όχημα περνούσε , τρομοκράτες του ΠΚΚ προκάλεσαν εξ αποστάσεως έκρηξη σε νάρκη που είχε τοποθετηθεί εκ των προτέρων. Οι δύο αστυνομικοί που ήταν μέσα στο όχημα έγιναν ήρωες.

Η επίθεση με την νάρκη στο αστυνομικό όχημα από τα μέλη του ΠΚΚ συνέβη στις 11.45 και σε απόσταση 500 μέτρων από το χωριό Ντερέοβο.

…………

Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλο κρότο και οι αστυνομικοί Χακάν Γιαβούζ και Γκιοκχάν Μπουγιουκασλάν σκοτώθηκαν. Λόγω της ισχυρής έκρηξης τα τεμάχια του οχήματος εκτινάχτηκαν σε μια απόσταση 200 μέτρων. Τα σώματα των ηρώων περισυνελλέγησαν από ομάδα έρευνας.

 

Λόγω της έκρηξης άνοιξε κρατήρα βάθους 2 μέτρων και πλάτους 3. Δυνάμεις ασφαλείας άρχισαν μεγάλη επιχείρηση για να εξουδετερώσουν τους τρομοκράτες που είχαν οργανώσει την επίθεση.

3 ελικόπτερα Σικόρσι της Διοίκησης Στρατοχωροφυλακής του Τούντζελι αποβίβασαν επαγγελματίες στρατιώτες στις πιθανές διαδρομές των τρομοκρατών που διέφευγαν. Στην περιοχή πετούσαν συνεχώς 2 ελικόπτερα Κόμπρα τα οποία βομβάρδισαν περιοχές στις οποίες θα μπορούσαν να είναι οι τρομοκράτες.

…………….

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone