Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡIΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ !

 Eφ. Χουριέτ 28-4-2011

Ο κόσμος περιμένει τον Γενίτσαρο

Το παγκοσμίως αναμενόμενο παιχνίδι σημαδεύτηκε από Τούρκους Γενίτσαρους !

Στο εκλεγμένο ως ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για υπολογιστή του 2010, και τουρκικής κατασκευής ¨Πόλεμοι του Σέιρον¨, Γενίτσαρος ονόματι Γιαβουζάλπ συνοδεύει τους εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκους και ξένους παίκτες στις περιπέτειες τους.

Οι Τούρκοι το κατασκεύασαν και ο κόσμος όλος το παίζει

Τα κείμενα, τα σχέδια και το πρόγραμμα για το παιχνίδι Πόλεμος των Σέιρον κατασκευάστηκε από μια ομάδα 30 ατόμων, εκδίδεται και στα τουρκικά και στα αγγλικά και παίζεται από χιλιάδες παίκτες. Το παιχνίδι αυτό επιλέχτηκε το 2010 ως τρίτο πιο δημοφιλές σε ψηφοφορία που έγινε σε μια από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες για παιχνίδια.

Φανταστικός κόσμος, η ιστορία ενός θρύλου και ήρωες που τραβούν την προσοχή

Στο μυθιστόρημα αυτό της φαντασίας παίρνουν μέρος πολλοί λαοί και οι Τούρκοι. Και όχι μόνο οι Οθωμανοί αλλά και άλλοι νομαδικοί Τουρκικοί λαοί. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τα εμπόδια ξεπερνιούνται με την βοήθεια ενός Τούρκου Γενίτσαρου που τον λένε Γιαβουζάλπ.

Πόλεμος, στρατηγική και μια μεγάλη αφήγηση…

Οι παίχτες από την μια γίνονται ένα με το παιχνίδι περνώντας στην ατμόσφαιρα του παραμυθιού και από την άλλη επιδιώκουν την νίκη με τις στρατιές που διοικούνε. Οι παίχτες μπορούνε κάνοντας να το διασκεδάσουν κάνοντας και συμμαχίες με πραγματικούς φίλους.

Όλος ο κόσμος μαθαίνει τον Τουρκικό Πολιτισμό

Στους Πόλεμους του Σέιρον οι Τούρκοι έχουν μια ιδιαίτερη θέση. Στο παιχνίδι συχνά δίνονται πληροφορίες για τον τουρκικό πολιτισμό και την τουρκική ιστορία. Οι Τούρκοι όπως και οι Έλληνες, οι Φιλιπινέζοι και οι Αμερικανοί εξοπλίζουν τους στρατούς τους με γενίτσαρους.

Το πιο ελκυστικό σημείο του παιχνιδιού είναι ότι είναι απολύτως δωρεάν

…………………………..

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone