ΣΤΕΛΕΧΟΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΑΚΠ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ

Εφ. Ραντικάλ 13-5-2011

Φωτογραφία που φέρνει σε δύσκολη θέση το κόμμα ΑΚΠ

Αποκαλύφθηκε φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο τέως δήμαρχος του Ντόρτγιολ -τότε με το ΜΗΡ- και νυν υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΠ Χατζή Μπαιράμ Τούρκογλου μαζί με τον κατηγορούμενο για την υπόθεση Εργκενέκον συνταξιούχο στρατηγό Βελή Κιουτσούκ.

Με βάση την είδηση της εφημερίδας Σοζτζού, το 2009 το κόμμα ΑΚΠ για να αντιμετωπίσει την απώλεια ψήφων στο Χατάι, έκανε μια ενδιαφέρουσα μεταγραφή. Έβαλε στην 5ο σειρά υποψηφιότητας τον υποψήφιο με το ΜΗΡ στις εκλογές του 2002 Χατζή Μπαιράμ Τούρκογλου.

Αποκαλύφθηκε φωτογραφία του Τούρκογλου που είχε τραβηχτεί κατά τα έτη 2005-2006 σε συνέδριο στο Αζερμπαιτζάν μαζί με τον συνταξιούχο στρατηγό Βελή Κιουτσούκ. Στην φωτογραφία μαζί με τον Τούρκογλου και τον Κιουτσούκ φαίνονται και κάποιοι πολιτικοί και γραφειοκράτες από το Χατάι.

Μιλώντας σχετικά με την φωτογραφία ο Τούρκογλου –μέλος του ΑΚΠ- σχολίασε λέγοντας : Στην φωτογραφία είναι κάποιος συνταξιούχος στρατηγός που υπηρέτησε την πατρίδας. Τι έγινε δηλαδή και αν βγήκα μια φωτογραφία με έναν στρατηγό της πατρίδας ;

Σχόλιο : Προφανώς το ΑΚΠ είχε φτάσει σε μεγάλη απογοήτευση σε εκείνη την περιοχή για να αρχίσει να μαζεύει τα μπάζα του ΜΗΡ….

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone