ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Αφρίκα 19-4-2011

Το ξέρετε. Με βάση τα βιβλία ιστορίας που γράφονται πέραν της επίσημης ιστορίας, ιδρυτές του Σελτζουκικού κράτους ήταν Έλληνες. Κάποιοι ξακουστοί εξ αυτών ήταν και χριστιανοί.Το Σελτζουκικό κράτος και οι φυλές των Ογούζων (Τουρκμένοι) χρησιμοποιήθηκαν ενάντια στις επιθέσεις των σταυροφόρων. Αργότερα οι Ογούζοι υπέστησαν μια μεγάλη σφαγή από το Σελτζουκικό κράτος της Ανατολίας. Οι Σελτζούκοι αυτή τη μεγάλη σφαγή την έκαναν με ξένους στρατιώτες.

Και το πριγκηπάτο των Οθωμανών ήταν έργο των Ελλήνων της Ανατολίας. Δεν έχει εξακριβωθεί, ούτε από Τούρκους, ούτε από ξένους ιστορικούς η καταγωγή του Οσμάν Μπέη. Ούτε ήταν Τουρκμένος…Επικεφαλής αυτών που έκαναν αυτοκρατορία το Οθωμανικό κράτος ήταν Έλληνες και άλλοι Βαλκάνιοι. Συμπεριλαμβανομένου του Οσμάν Μπέη, αργότερα πολλές γυναίκες σουλτάνων ήταν Ελληνίδες.

 O Eβρενός Πασά που ήταν ένας από τους μεγαλύτερους διοικητές των Οθωμανών, που συνέβαλε πολύ στην άνοδο του Οθωμανικού κράτους ήταν Έλληνας. Και παρέμεινε και χριστιανός μέχρι τον θάνατο του. Ακόμη και στο νεκροκρέβατο του, παρά την επιμονή κάποιων, δεν αποδέχτηκε το Ισλάμ.

Οι Οθωμανοί (οι κατά τους ξένους Τούρκοι) που έσφαζαν συνεχώς τις φυλές των Ογούζων επειδή ήταν Αλεβίτες, εντέλει κατά την δεκαετία του 1770 σχεδόν τους εξαφάνισαν

Εξουσιοδοτημένος για αυτό ήταν ο Ισμαήλ Πασάς που καταγόταν από τα Βαλκάνια (και πέρασε από τον Χριστιανισμό στο Ισλάμ), ο οποίος εκτός από αυτούς που σκότωσε στην Ανατολία, πολλούς τους συνέλαβε και τους έστειλε στον τότε σουλτάνο. Και αυτούς τους σκότωσαν και τους πέταξαν στον Βόσπορο. Ο Βόσπορος για μέρες είχε μπλοκάρει από τα πτώματα των Ογούζων (Τουρκμένων). Αυτός είναι και ο λόγος ότι η συγγένεια ανάμεσα στους Τουρκμένους που είχαν αρχίσει να εξορίζονται στην Κύπρο από το 1571 και μετά , και σε αυτούς που σήμερα ζούνε στην Τουρκία είναι σχεδόν μηδενική. Επιστημονικές έρευνες στην Τουρκία έχουν δείξει ότι μόνο το 5% των κατοίκων της έχουν δεσμούς αίματος με τους Τούρκους(Ογούζοι που κατάγονται από την Μέση Ασία) και πως οι υπόλοιποι είναι ντονμέδες, και φυσικά οι ντονμέδες που έσφαζαν τους Ογούζους(Τουρκικής καταγωγής) δεν θα μπορούσαν να κατάγονται από αυτούς. Διότι αυτοί κατείχαν την ισχύ του κράτους…

Υπό αυτή την έννοια δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια η δήλωση πως αυτοί ήρθαν πριν τέσσερεις αιώνες και τώρα ήρθαμε εμείς. Διότι αυτοί που ήρθαν τότε ήταν Τουρκμένοι (Τούρκοι στην καταγωγή), ενώ αυτοί που έρχονται σήμερα είναι ντονμέδες.