ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

Κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων Φιράτ 23-5-2011

4 στρατιώτες νεκροί στο Ντέρσιμ και στι Σέμντινλι

Την ώρα που συνεχίζεται η μεταφορά στρατιωτών στις κουρδικές περιοχές, στις περιοχές Ντέρσιμ και Σέμντινλι τραυματίστηκαν 5 και σκοτώθηκαν 4 στρατιώτες.

Στην γραπτή ανακοίνωση που έκανε το κέντρο τύπου του HRG αναφέρει ότι συνεχίζονται οι επιθέσεις από πυροβολικό και αεροπορία στην Χακούρκε, ενώ συγκρούσεις υπήρξαν σε Χακκάρι και Ντέρσιμ. Ο HRG σχετικά με τις επιχειρήσεις και τις συγκρούσεις που υπήρξαν παρείχε αυτές τις πληροφορίες :

¨ Κατά τις βραδινές ώρες της 22ης Μαΐου υπήρξαν επιθέσεις από πυροβολικό και αεροπορία στις περιοχές Κάρκερ και Σεχίτ Μπεριτάν

………………………………..

-Στις 19 Μαΐου άρχισε στρατιωτική επιχείρηση του τουρκικού στρατού στην περιοχή Σεχίτ Ντελίλ του Ντέρσιμ. Την ίδια μέρα στις 19.00 κατά την διάρκεια επιχείρησης σε σύγκρουση μεταξύ των στρατιωτών και των ανταρτών μας, 2 στρατιώτες του εχθρού σκοτώθηκαν από τους αντάρτες μας και ένας στρατιώτης τραυματίστηκε. Μετά την σύγκρουση διευρύνθηκαν οι επιχειρήσεις στις περιοχές Σεχίτ Ντελίλ, Μουνζούρ Μπαμπά, Ντογάν Καγιαλικλαρί και Χακίς.

………………….

-Στις 16 Μαΐου υπήρξε σύγκρουση μεταξύ των στρατιωτών του εχθρού και των ανταρτών μας στις περιοχές Γκέβερ και Σεμντινάν. Στην σύγκρουση που υπήρξε 2 στρατιώτες του εχθρού σκοτώθηκαν από τους αντάρτες μας ενώ 4 τραυματίστηκαν¨.

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone