ΤΡΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 10-5-2011

Τρία περιστατικά ενάντια στις στρατιωτικές επιχειρήσεις

Τρεις επιχειρήσεις οργανώθηκαν από τους αντάρτες του HRG ενάντια στις επιχειρήσεις που κάνει ο τουρκικός στρατός σε Σιρνάκ και Ντέρσιμ. Ένας στρατιώτης σκοτώθηκε στο Σιρνάκ όταν όχημα που μετέφερε στρατιώτες έγινε στόχος. Στο Ντέρσιμ στρατιώτες πυροβολήθηκαν από αντάρτες με αποτέλεσμα να σκοτωθούνε δύο από αυτούς.

ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΧΟΣ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Το κέντρο τύπου του HRG ανακοίνωσε πως στις 17.00 της 9ης Μαΐου, οργανώθηκε από αντάρτες επίθεση σε στρατιωτικό κομβόι που κατευθυνόταν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Σιρνάκ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «Κατά την επίθεση ανατράπηκε ένα στρατιωτικό μινιμπάς, ενώ δεν ξεκαθαρίστηκε από την πλευρά μας αν υπήρχαν νεκροί ή τραυματίες από την ανατροπή. Κατά την μετέπειτα προσπάθεια των στρατιωτών να διασφαλίσουν τον δρόμο, οργανώθηκε δεύτερη επίθεση από τους αντάρτες μας»

Το κέντρο τύπου του HRG ανακοινώνει πως σε αυτή την επίθεση σκοτώθηκε ένας στρατιώτης.

……………….

ΣΤΟ ΝΤΕΡΣΙΜ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ

«Στις 7.30 της 7ης Μαΐου ελικόπτερα τύπου Σικόρσκι με την στήριξη ελικοπτέρων Κόμπρα πραγματοποίησαν αεραποβάσεις στις τοποθεσίες Σερκεφτίν και Σαχίν, ενώ στις πλαγιές τους είχαν θωρακισμένα οχήματα. Στα πλαίσια των επιχειρήσεων ελικόπτερα τύπου Κόμπρα βομβάρδισαν χώρους που παλιότερα χρησιμοποιούσαν οι αντάρτες μας Την ίδια μέρα, κατά τις 11.30 εχθρική ομάδα χτυπήθηκε από την πλευρά των ανταρτών μας. Κατά το στρατιωτικό αυτό δύο στρατιώτες του εχθρού σκοτώθηκαν.

………………….

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone