ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ

Στις 10 Μαίου μας ήρθε το ακόλουθο μέιλ :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε δημοσιεύματα που είδαν το φώς με αφορμή την ιδιωτική μου παρουσία σε γιορτή «ΧΑΤΙΜ» στο μέγα Δέρειο του νομού Έβρου καταθέτω τα εξής:

Η πρόσκληση ήταν από φίλο μου Έλληνα Μουσουλμάνο και σε προσωπικό επίπεδο και σε καμία περίπτωση δεν ήμουν εκεί ως Αναπληρωτής Εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ψευτομουφτής της Κομοτηνής ήρθε αρκετή ώρα μετά τη δική μου παρουσία στο χώρο και με την έλευσή του αποχώρησα διότι δεν αναγνωρίζω την θέση την οποία οικειοποιείται καθώς η Κομοτηνή έχει νόμιμο Μουφτή.

Οι πολίτες του νομού Έβρου γνωρίζουν από την μακρόχρονη παρουσία μου τις αρχές μου, ότι δεν είχα ποτέ καμία σχέση με το προξενείο και δεν θα δεχθώ την προπαγάνδα που προσπαθεί να λασπώσει το πρόσωπό μου με συκοφαντικά δημοσιεύματα.

Τίτλοι του τύπου «Ο Άκης Γεροντόπουλος σε τουρκογιορτή στο Δέρειο δίπλα στον ψευτομουφτή Κομοτηνής και παρέα με Σκοπιανούς» και ανυπόγραφα άρθρα είναι πάνω και πέρα από κάθε φαντασία και οπωσδήποτε ψεύτικα. Άλλωστε το «ΧΑΤΙΜ» είναι Μουσουλμανική τελετή και όχι Τουρκική.

Η επίθεση προς το όνομά μου έχει βαθύτερους σκοπούς για να βλάψει όχι μόνο εμένα αλλά και τους Μουσουλμάνους που είναι και αισθάνονται Έλληνες και οι οποίοι είναι αντίθετοι σε εγκάθετες πρακτικές που παραπληροφορούν και εγείρουν την κοινή γνώμη.

Και επειδή οφείλουμε να έχουμε μνήμη, ας μη ξεχνάμε την διαχρονικά ξεκάθαρη θέση μου στο όνομα των Σκοπίων.

Ακης Γεροντόπουλος

6944-370890

 

Απάντηση του ιστολόγιου : Χαιρόμαστε καταρχάς που ο κ. Γεροντόπουλος απάντησε σε ένα θέμα που ανακινήθηκε μετά από ανάρτηση μας. Όσον αφορά το θέμα που θέτει  τώρα για τα Χάτιμ πως είναι μουσουλμανίκή τελετή, να του θυμίσουμε πως καθώς μιλάμε για τελετή λήξης μαθημάτων Κορανίου, μήπως ξέρει ποιός πληρώνει τους δασκάλους των μαθημάτων αυτών ; Να τον ενημερώσουμε πως διαθέτουμε και βίντεο από μια  τέτοια γιορτή με ύμνους για τον τουρκικό στρατό ! Σε ένα από τα τελευταία χάτιμ υπήρχαν και ύμνοι για τον Πορθητή της Κωνσταντινούπολης. Ουσιαστικά πρόκειται για εθνικοθρησκευτική δραστηριότητα χρηματοδοτούμενη από ξένη χώρα.  

Αν τώρα θεωρεί οτιδήποτε από την ανάρτηση μας συκοφαντικό, το δρόμο τον ξέρει. Πάντως εμείς σίγουρα δεν είχαμε στόχο προσωπικά τον κύριο Γεροντόπουλο. Στόχος μας κύριε Γεροντόπουλε είναι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας. Και όπου βλέπουμε κάτι που πιστεύουμε πως την αδυνατίζει θα το προβάλλουμε. Κανένας δεν θα περάσει ¨ατουφέκιστος¨. 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone