ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΜΗΣ

Εφ. Ραντικάλ 18-5-2011

 Σκότωσε την αδερφή του γιατί ¨μιλούσε με άντρες¨

 Συνελήφθη άτομο που στην περιοχή Εγιούπ, διότι πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε την αδερφή του διότι μιλούσε με άντρες. Στις 1-4-2011 γείτονες της Οζλέμ Παντάκ που ζούσε μαζί με το παιδί της στην λεωφόρο Γιλντίζταμπιά-Νο 50, μετά από θόρυβο που άκουσαν την βρήκαν βαριά τραυματισμένη. Η Οζλέμ Παντάκ είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι και μετά από αγώνα 5 ημερών με τον θάνατο στο νοσοκομείο Χασεκί όπου μεταφέρθηκε, τελικά έχασε την ζωή της.

Μετά την επίθεση που δέχτηκε η Οζλέμ Παντάκ που ζούσε επί 1,5 χρόνο μόνη της μετά τον χωρισμό από τον σύζυγο της, το τμήμα ανθρωποκτονιών άρχισε έρευνα. Διαπίστωσαν ότι ο αδερφός της ο Καντίρ Ε. (30) μετά το περιστατικό εξαφανίστηκε. Στις 17 Μαίου συνελήφθη όταν εντοπίστηκε ότι έμενε στο σπίτι της φίλης του στην περιοχή Μπαιράμπασά.

Ο Καντίρ Ε. που μεταφέρθηκε στην αστυνομία, ανέφερε πως είχε κατά καιρούς καβγάδες με την αδερφή του καθώς λόγω των συχνών τηλεφωνημάτων που έκανε εκείνη, υποψιάζονταν πως είχε σχέσεις με άντρες. Ο Καντίρ Ε ισχυρίστηκε ότι την μέρα του περιστατικού είχε πάει στο σπίτι και λογομαχώντας μαζί της, έβγαλε το όπλο που είχε στην μέση του και προσπαθώντας να την εκφοβίσει καταλάθως την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Είπε πως όταν η αδερφή του έπεσε κάτω αιμόφυρτη, έφυγε από εκεί και πέταξε το όπλο που είχε χρησιμοποιήσει σε ένα ποτάμι. Η αστυνομία μετά από υπόδειξη του Καντίρ βρήκε το όπλο που είχε χρησιμοποιήσει.

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone