ΔΕ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΡΕ !

Εφ. Χουριέτ 15-5-2011

Απάντηση σοκ στην ώρα του γάμου

Στην Αττάλεια ο 26χρονος Ρ.Ε. λιποθύμησε την ώρα του γάμου, καθώς όταν ο υπεύθυνος υπάλληλος ρώτησε την 23χρονη Χ.Σ. αν ¨θέλεις να παντρευτείς με την θέληση σου ;¨, εκείνη απάντησε ¨Όχι¨.

Οι δύο νέοι που είχαν γνωριστεί με προξενιό και τον περασμένο Απρίλιο αρραβωνιάστηκαν με τελετή μεταξύ των δύο οικογενειών, σε σύντομο χρονικό διάστημα ολοκλήρωσαν και τις ετοιμασίες για επίσημο γάμο. Το ζευγάρι έκλεισε ραντεβού για τον γάμο και πήγαν εκεί με ένα μικρό αριθμό από καλεσμένους και συγγενείς. Αφού έκατσαν στο τραπέζι του γάμου το ζευγάρι και οι μάρτυρες ο υπάλληλος-γάμων ρώτησε τον Ρ.Ε σχετικά με το γάμο και πήρε την απάντηση ¨Ναι¨.

Μετά γύρισε στην Χ.Σ και την ρώτησε : ¨Επιθυμείς με την ελεύθερη σου θέληση και χωρίς πίεση από κανένα να παντρευτείς τον Ρ.Ε ;¨. Και ενώ όλοι περίμεναν η νέα κοπέλα να απαντήσει ¨ναι¨ και μετά να χειροκροτήσουν, η Χ.Σ. προκάλεσε σοκ σε όλους καθώς απάντησε πως ¨Εγώ δεν θέλω να παντρευτώ με αυτόν τον άνθρωπο. Όχι.¨

 Ο υπάλληλος-γάμων προειδοποίησε.

Όταν οι συγγενείς του νέου κοριτσιού που εξεπλάγησαν της φώναξαν ¨Πες ναι επιτέλους¨, αντιμετώπισαν την προειδοποίηση του υπαλλήλου. Ο υπάλληλος είπε πως ¨κανένας δεν μπορεί να τον παντρεύουν με πίεση¨ και ακύρωσε τον γάμο. Ο Ρ.Ε που βίωσε μεγάλη απογοήτευση λιποθύμησε. Οι συγγενείς του προσπάθησαν να του τονώσουν το ηθικό, καθώς αναφέρθηκε πως παλιότερα είχε κάνει εγχείριση καρδιάς.

Αναχωρώντας μαζί με την οικογένεια της η κοπέλα λέγεται πως είπε στους συγγενείς του Χ. Σ. πως ¨Η μάνα μου λίγο καιρό έχει που πέθανε. Για αυτό είπα όχι. Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Δεν ήθελα να παντρευτώ γρήγορα¨.

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone