ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΝΗΣΙΑ !!!

Εφ. Χουριέτ 13-5-2011

Στο νησί Εσέκ οι Έλληνες έκαναν ακόμη και εκκλησία

Οι υποψήφιοι του Δημοκρατικού κόμματος (DP) στην πρώτη περιφέρεια της Κωνσταντινούπολης Ουμίτ Γιαλίμ και Βενιαμίν Αλτουνελί έδωσαν συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος στο Γκαιρέτεπε. Οι βουλευτές ανέφεραν πως η Ελλάδα από το 2004 κατέλαβε τα νησιά Εσέκ και Μπουλαμάτς, και κατηγόρησε για αυτό την κυβέρνηση.

Ο Ουμίτ Γιαλίμ που είναι και συνταξιούχος συνταγματάρχης δείχνοντας σε σλάιντ στο χάρτη τα νησιά είπε πως «Τα νησιά αυτά μπήκαν υπό την τουρκική ηγεμονία το 1549 και για 462 χρόνια παραμένουν υπό την τουρκική κυριαρχία». Ο Γιαλίμ στο σλάιντ που είχε ετοιμάσει έδειξε την εκκλησία που φέρεται να κατασκευάστηκε στο νησάκι Εσέκ καθώς και άτομα με στολές του ελληνικού στρατού. Επίσης έδειξε φωτογραφίες από ελληνικό στρατόπεδο που όπως ισχυρίστηκε κατασκευάστηκε στο νησί Μπουλαμάτς.

Σχόλιο : Τέτοιος ιμπεριαλιστής ήταν ο Σημίτης ! Απορώ πως δεν όρμησε και στη Βασιλεύουσα ! Πάντως για όσους θέλουν να δούνε το σχετικό βίντεο με τις αστειότητες που πρόβαλλε ο πολιτευτής, ας πάνε στην διεύθυνση :

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/16652/0/1/esek-adasi-na-yunanlilar-kilise-bile-yapti.aspx

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone