ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ….

Αποσπάσματα της ομιλίας του ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ στο Κικίδιο της Κομοτηνής ενώπιον της Εμινέ Ερντογάν   22-5-2011

Εις το όνομα του πολυεύσπλαχνου Θεού

Αξιότιμη κυρία Εμινέ Ερντογάν σύζυγε του πρωθυπουργού της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κύριε υπουργέ επικρατείας Εγεμέν Μπαγίς και αξιότιμη κυρία Μπαγίς, κύριε βουλευτή Κωνσταντινούπολης Μεχμέτ Μουεζίνογλου και αξιότιμη κυρία Μουεζίνογλου, αξιότιμοι καλεσμένοι που έχετε έρθει από την Κωνσταντινούπολη, αξιότιμε πρεσβευτή μας, αξιότιμε βουλευτή μας, αξιότιμοι δήμαρχοι και πρόεδροι συλλόγων, κύριοι δημοσιογράφοι και εκλεκτά μέλη της Δυτικής Θράκης σας χαιρετίζω όλους με σεβασμό και καλωσορίζω τους εκλεκτούς καλεσμένους που ήρθαν από την μητέρα πατρίδα. Η κυρία Εμινέ Ερντογάν που είναι γνωστή ακόμη από τα φοιτητικά της χρόνια για τους αγώνες που έδωσε για την ανθρωπιά και τους ανθρώπους μέσα από τις γυναικείες οργανώσεις, σήμερα με τον ερχομό της εδώ, αποδεχόμενη την πρόσκληση μας, μας τίμησε και μας έδωσε εδώ στην Δυτική Θράκη το μεγαλύτερο βραβείο. Την ευχαριστούμε και ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιής. Μεταξύ μας βρίσκεται επίσης και ο πολύ αξιότιμος υπουργός επικρατείας Εγεμέν Μπαγίς. Πριν από 3-4 μήνες είχαμε κάτσει δίπλα-δίπλα σε μια διεθνή εκδήλωση. Κατά σύμπτωση ήμασταν μαζί και στο γεύμα. Δίνοντας μου το τηλέφωνο και την κάρτα του μου είπε : ¨Σε λίγες μέρες θα συναντηθώ στις Βρυξέλλες με τον πρωθυπουργό σας τον Παπανδρέου. Πείτε μου ποια είναι τα προβλήματα σας στη Δυτική Θράκη και εγώ προσωπικά θα του τα μεταφέρω. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που επιθυμείτε να του μεταφέρω σας παρακαλώ να με αναζητήσετε¨. Μήνες αργότερα πια τον ευχαριστώ και ευχόμαστε να είναι καλά.

Επίσης ανάμεσα μας βρίσκεται και ο δικός μας βουλευτής Κωνσταντινούπολης Μεχμέτ Μουεζίνογλου του οποίου την πόρτα χτυπάμε χωρίς να σκεφτούμε αν είναι νύχτα ή μέρα. Πάντοτε τον ανησυχούμε χωρίς να σκεφτούμε αν είναι νύχτα ή μέρα. Και σήμερα δίνει έναν για να γίνει βουλευτής Αδριανούπολης. Μακάρι να μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε με τις ψήφους μας. Οι προσευχές μας τον συνοδεύουν. Από εδώ απευθύνομαι στην πολύ αξιότιμη σύζυγο του πρωθυπουργού μας. Πρώτα ο Θεός θα θέλαμε να δούμε τον Μουεζίνογλου να γίνει υπουργός Υγείας.

……….

Εμείς εδώ και 5 χρόνια με τα περίπου 90 Μαθήματα Κορανίου (σημ μεταφρ. κατηχητικά) μας, προσπαθούμε να υπηρετήσουμε τους Τουρκομουσουλμάνους ανθρώπους μας στη Δυτική Θράκη. Ο στόχος μας είναι ο εξής : Εμείς ως μουσουλμάνοι που έχουμε ως πλαίσιο ζωής το Κοράνι, προσπαθούμε να το διδάξουμε σε όλους τους μουσουλμάνους αδελφούς μας, και χωρίς να συνθλιβούμε από τις κυριαρχούσες κουλτούρες του κόσμου επιθυμούμε να ζήσουμε εδώ ως Τουρκομουσουλμάνοι.

……….

Κοιτάξτε εμείς οι Τουρκομουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης αχάριστοι άνθρωποι δεν είμαστε. Στην εικόνα που βλέπετε σήμερα βοηθός στάθηκε ο δήμος Κομοτηνής. Έτσι καθώς ο δήμος Κομοτηνής έβαλε το χέρι του και συνέβαλε για αυτήν ωραία εκδήλωση, ευχαριστούμε τους αρμοδίους μας και μάλιστα ενώπιον των καλεσθέντων από την μητέρα πατρίδα. Εκφράζουμε σε όλους τους, τις καρδιακές μας ευχαριστίες.

Αξιότιμα αδέρφια μου, σήμερα έχουμε δώρα για την Δυτική μας Θράκη. Το μεγαλύτερο από αυτά τα δώρα μας το έδωσε η σύζυγος του πρωθυπουργού μας, του πρωθυπουργού μας λέω, η οποία μας τίμησε με την παρουσία της.

………………

Σχόλιο : Δηλαδή δεν φτάνει το προξενείο, οι χορηγίες από τουρκικές εταιρίες και ο IRCICA, τώρα έχουμε και τον δήμο Κομοτηνής να βοηθά και στην διενέργεια τουρκογιορτών ; Θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε το πως βοήθησε ο δήμος Κομοτηνής και κυρίως με ποιά κριτήρια…..

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone