Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΥΛΟΠΙΤΑ !

Εφ. Ραντικάλ 14-5-2011

Η Μπουσρά χάθηκε με 2,5 λίρες

Η 21χρονη φοιτήτρια Μπουσρά έπεσε θύμα ¨έρωτα χωρίς ανταπόκριση¨. Ο κατηγορούμενος για την δολοφονία είπε : :¨Με απέρριψε, κι εγώ τη σκότωσα με ένα μαχαίρι αξίας 2,5 λιρών που είχα αγοράσει.

ΚΙΡΚΛΑΡΕΛΙ : Η βία σε βάρος των γυναικών αυτή τη φορά χτύπησε την καταγόμενη από την Σεβάστεια Μπουσρά Τσεϊλάν. Ο Χασάν Ακμπουλούτ που ζει στην Σεβάστεια, βρήκε την 21χρονη Μπουσρά Τσεϊλάν που ¨δεν είχε ανταποκριθεί στον έρωτα του¨ και την σκότωσε μαχαιρώνοντας την 10 φορές.

Παραβρέθηκε στις γιορτές της Άνοιξης

Η πρωτοετής φοιτήτρια Κοινωνικών Επιστημών στο πανεπιστήμιο του Κίρκλαρελί Μπουσρά Τσεϊλάν, προχτές το βράδυ πήγε μαζί με τους φίλους της στον χώρο του πανεπιστημίου όπου γινόταν οι γιορτές της άνοιξης. Γλέντησε με τους φίλους ως τα μεσάνυχτα και μετά πήρε τον δρόμο για το σπίτι. Περπατώντας επί της λεωφόρου Φεβζή Τσακμάκ βγήκε μπροστά της και είπε ότι θέλει να της μιλήσει ο γνωστός της από την πόλη της Χασάν Ακμπουλούτ. Ο Ακμπουλούτ είχε προτείνει στην Μπουσρά να συνάψουν σχέσεις όταν ήταν ακόμη στην Σεβάστεια και αυτή είχε αρνηθεί. Τώρα επανέλαβε την πρόταση του. Όταν η Μπουσρά δεν δέχτηκε πάλι την πρόταση, ο Χασάν Ακμπουλούτ φέρεται να έβγαλε από τη μέση του ένα κουζινομάχαιρο το οποίο έμπηξε 10 φορές στο νέο κορίτσι.

Καθώς η Μπουσρά έπεφτε κάτω μέσα στα αίματα από τις μαχαιριές στο στήθος και στην κοιλιά, ο Χασάν Ακμπουλούτ έφυγε.

¨Ήρθα να την ψάξω¨

Αστυνομικοί από το Α.Τ. που βρισκόταν κοντά και άκουσαν τις φωνές, αμέσως πήγαν επί τόπου. Η Μπουσρά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δεν έγινε δυνατόν να σωθεί. Ο συλληφθείς Χασάν Ακμπουλούτ στην πρώτη του κατάθεση είπε τα εξής : ¨ Την Μπουσρά την γνωρίζω από την Σεβάστεια. Παλιότερα της είχα κάνει πρόταση να γίνουμε φίλοι αλλά δεν δέχτηκε. Μετά πέρασε στο πανεπιστήμιο και ήρθε εδώ. Και εγώ για να της μιλήσω ξανά, ήρθα πριν δύο μέρες εδώ. Της επανέλαβα πως είμαι ερωτευμένος μαζί της αλλά δεν δέχτηκε. Θύμωσα λοιπόν πολύ και την μαχαίρωσα. Το μαχαίρι το αγόρασα έναντι 2,5 λιρών όταν ήρθα εδώ στο Κίρκλαρελί.¨

Διαμαρτυρία για την δολοφονία έγινε στο πανεπιστήμιο του Κίρκλαρελί. Οι φοιτητές ισχυρίστηκαν πως οι αστυνομικοί παρά το ότι το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στο Α.Τ δεν επενέβηκαν, και φώναξαν το σύνθημα ¨Αστυνομία μη κοιμάσαι, στήριξε τους φοιτητές¨.