ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ

Ιστοσελίδα της ψευδομουφτείας Ξάνθης 27-4-2011

 

Στις 23 Απριλίου 2011 και ημέρα Σάββατο ο Υφυπουργός Θρησκευτικών Υποθέσεων της T.C. καθηγητής κύριος Χ. Καμίλ Γιλμάζ επισκέφτηκε το χωριό Εχίνος της Ξάνθης. Στην επίσκεψη μετείχε και ο κύριος Ομέρ Γκιουζέλγιαζιτζί-αξιωματούχος της Διεύθυνσης Τούρκων του εξωτερικού και Συγγενών Κοινοτήτων της πρωθυπουργίας και του Ιδρύματος Χιουνταγί.

Τους συνόδευαν επίσης ο μουφτής Κομοτηνής Ιμπραίμ Σερίφ και ο βοηθός μουφτή κύριος Φείμ Αχμέτ. Ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε υποδέχτηκε τους μουσαφίρηδες στο Τεκκέ τζαμί του Εχίνου. Εκεί ο Υφυπουργός Θρησκευτικών Υποθέσεων απευθυνόμενος σε πολυπληθές ακροατήριο μίλησε σχετικά με την ζωή του Προφήτη. Ακολούθως η ομάδα των μουσαφίρηδων επισκέφτηκαν την μουφτεία Ξάνθης. Ο Μουφτής μας ο κύριος Μέτε τους ενημέρωσε για τις προσπάθειες της μουφτείας. Η ομάδα αυτή μετά το δείπνο που τους παρέθεσε ο μουφτής Ξάνθης αποχώρησαν από την Ξάνθη.

Σχόλιο : Δηλαδή τώρα πρέπει να πιστέψουμε ότι την συγκεκριμένη ημερομηνία (23η Απριλίου- Ημέρα εθνικής ηγεμονίας και γιορτής του παιδιού στην Τουρκία) ο υφυπουργός μίλησε στο τζαμί του Εχίνου και δεν είπε τίποτε σχετικό ; Βρε Δρούτσα, βρε παιδί μου, πάνε ρώτα τον Γιάννη τον Καψή να δούμε τι θα σου πει για αυτά τα συχνά πήγαινε έλα των Τούρκων αξιωματούχων στη Θράκη. Τι επίπτωση έχουν ; Τι μήνυμα περνάνε ; Άντε εμείς εδώ είμαστε ¨φανατικοί¨. Ρώτα τον Καψή όμως να δούμε ….