ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

Εφ. Νέτγκαζέτε 11-5-2011

Ξεσκέπασε με το ζόρι το κεφάλι της μαθήτριας και το χτύπησε στον τοίχο

ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡ- Στο επαγγελματικό λύκειο Μπουρχάνιε στην πόλη Μπαλικεσίρ, καθηγητής λέγεται πως βλέποντας δύο μαθήτριες που φορούσαν μαντίλα, τις έβγαλε με το ζόρι και χτύπησε τα κεφάλια τους στον τοίχο. Λέγεται ότι τις μαθήτριες τις έσωσαν οι φίλοι τους και άλλοι καθηγητές που παρενέβησαν. Μετά από μήνυση των γονέων ο 45χρονος κατηγορούμενος Μπεκίρ Χ. μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Μπουρχάνιε όπου και έδωσε κατάθεση. Πειθαρχική έρευνα άρχισε και η τοπική Διεύθυνση του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας.

Το περιστατικό συνέβη χτες στις 12.10 στο επαγγελματικό λύκειο Μπουρχάνιε. Με βάση τα λεγόμενα οι μαθήτριες της 10ης τάξης Φ.Τ. και Σ.Α. κατά την έξοδο τους από το σχολείο έβαλαν την μαντίλα. Τότε λέγεται πως ο καθηγητής Μπεκίρ Χ. τους ζήτησε να βγάλουν τις μαντίλες. Τότε μάλιστα έπιασε το κεφάλι της Φ.Χ που πήγε να αποτραβηχτεί, το χτύπησε στον τοίχο και τη έβρισε. Επίσης έπιασε από το χέρι την Σ.Α και την χτύπησε. Αναφέρεται πως οι μαθήτριες διασώθηκαν μετά από παρέμβαση των άλλων καθηγητών του σχολείου. Μαθαίνοντας το γεγονός οι γονείς των δύο μαθητριών υπέβαλαν μήνυση.

……………………….

¨ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ KAI ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΜΑΝΤΙΛΑ ΤΗΣ¨

Ο δάσκαλος Μπεκίρ Χ, ανέφερε πως είχε ήδη προειδοποιήσει τις μαθήτριες καθώς γυρνούσαν μέσα στο σχολείο με την μαντίλα. Ανέφερε : ¨Εγώ έκαναν το καθήκον μου. Κανέναν δε χτύπησα. Το να γυρνάνε μέσα στο σχολείο οι μαθήτριες με μαντίλα είναι αντίθετο στις αρχές και στις μεταρρυθμίσεις του Ατατούρκ.¨

……………………