ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Εφ. Μπιργκιούν 16-5-2011

Η ντροπή δεν έχει όρια!

Όταν κατά τη διάρκεια επίσκεψης του υπουργού υγείας Ρετζέπ Ακντάγ στο νοσοκομείο του Μπάτμαν, ο τυφλός Νουρουλάχ Μεχμέτογλου του είπε πως «Δουλεύουμε με τον κατώτατο μισθό. Ζητάμε βελτίωση των συνθηκών μας», αυτός του απάντησε πως «Αν και δεν βλέπουν τα μάτια σου, σου δώσαμε δουλειά. Τι άλλο να κάνουμε ;».

Χτες ο υπουργός υγείας Ρετζέπ Ακντάγ είχε κάποιες συναντήσεις στην πόλη Μπάτμαν. Αφού επισκέφτηκε τον νομάρχη Αχμέτ Τουρχάν στο γραφείο του, μετά πήγε στο νοσοκομείο μαζί με τον υπουργό Οικονομικών Μεχμέτ Σιμσέκ.

…………………….

Αφού είχαν φάει μαζί με το προσωπικό του νοσοκομείου και μετά, σηκώθηκε ο τυφλός Νουρουλάχ Μεχμέτογλου και του είπε πως «Δουλεύουμε με τον κατώτατο μισθό. Ζητάμε βελτίωση των συνθηκών μας, Πότε θα σωθούμε από τις ανάδοχες εταιρίες ;

Εκνευρισμένος ο υπουργός Ακντάγ απάντησε λέγοντας : ¨ Αν και δεν βλέπουν τα μάτια σου, σου δώσαμε δουλειά, τι άλλο να κάνουμε ; Θα συνεχίσεις να δουλεύεις στην ανάδοχη εταιρία¨.

Σχόλιο : Πολύ…έξυπνη η διαπίστωση του κυρίου υπουργού ! Και μάλιστα ο έρμος ο τυφλός τις επόμενες μέρες δέχτηκε και απειλές από στελέχη του ΑΚΠ στην περιοχή γιατί ενόχλησε τον υπουργό ! Κοπρόσκυλα.