ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

28-3-2011. Ιστοσελίδα του ΒΑΤΑΑΜ (Κέντρο Έρευνας Τούρκων Δυτικής Θράκης)

Ανακοίνωση προς την κοινή γνώμη των Τούρκων της Δυτικής Θράκης

Μπαλίκεσίρ- ΒΑΤΑΑΜ . Θεώρησα πρέπον να μοιραστώ μαζί σας ένα κείμενο που δείχνει την ανησυχία που δημιουργεί σε μερικούς Έλληνες (tourkıkanea.gr) ο αγώνας που δίνουμε ενάντια στις πιέσεις και αδικίες που υφίστανται οι Τούρκοι που ζούνε στην Δυτική Θράκη στην Ελλάδα.

Στην εκπομπή ¨ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΤΙΑ¨ του δημοσιογράφου Σουλεϊμάν Πεχλιβάν στο κανάλι Karesi TV, (στις 9 Μαρτίου 2011 ημέρα Τετάρτη) εξετάσθηκε το θέμα ¨Η Δυτική Θράκη από το χτες στο σήμερα και τα προβλήματα των Τούρκων που ζούνε στη Δυτική Θράκη¨. H εκπομπή αυτή πραγματικά προκάλεσε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Έλληνες με προκλητικά άρθρα διαστρέβλωσαν την σχετική είδηση από την ιστοσελίδα μου (www.battam.org), σε γνωστή ελληνική ιστοσελίδα, επιδιώκοντας να την παρουσιάσουν ως ανθελληνική.

Οι Έλληνες και η παγκόσμια κοινή γνώμη πρέπει να ξέρουν πως οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης ζητάνε αποκλειστικά και μόνο την πλήρη εφαρμογή των δικαιωμάτων που πηγάζουν από το σύνταγμα και την συνθήκη της Λοζάνης και επιδιώκουν να ζήσουν ανθρώπινα στα εδάφη που τους άφησαν ως κληρονομιά οι πρόγονοι τους.

Στο άρθρο 5 του συντάγματος της Ελλάδας αναφέρεται πως όλοι οι Έλληνες πολίτες ανεξαρτήτως θρησκείας γλώσσας και καταγωγής είναι ίσοι έναντι του νόμου και τα ανθρώπινα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων τελούνε υπό την εγγύηση του κράτους.

Αυτό επιβεβαιώνει ότι ενός των συνόρων της Ελλάδας ζούνε άτομα άλλης θρησκείας, που μιλούνε άλλη γλώσσα και ανήκουν σε άλλο έθνος, και πως τα ανθρώπινα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων είναι υπό την εγγύηση του κράτους.

Τι κρίμα όμως που ομάδες φανατικών Ελλήνων επιδεικνύοντας αντιδημοκρατικές πρακτικές, εφαρμόζουν πολιτικές κάθε είδους πίεσης και διακρίσεων σε βάρος των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, προκαλώντας έτσι ζημία στην Ελληνική δημοκρατία.

Αυτές οι ομάδες δεν αρκούνται στην ζημιά που προκαλούνε στην Ελληνική δημοκρατία, αλλά ζημιώνουν και το Ελληνικό κράτος. Η Ελλάδα λόγω αυτών των φανατικών ομάδων, και των διακρίσεων που εφαρμόζει σε βάρος των μειονοτήτων, κάθε χρόνο βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου από τους φορείς που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Εμείς αγωνιζόμαστε για την κατάργηση των αδικιών σε βάρος των Τούρκων της Δυτικής Θράκης και για να μην ζημιώνεται η δημοκρατία στην Ελλάδα

Ανακοινώνεται με σεβασμό στην κοινή γνώμη

Δρ. Οζκάν Χουσείν, Πρόεδρος του Κέντρου Έρευνας Τούρκων Δυτικής Θράκης.

Σχόλιο : Αντί να καθόμαστε να απολογούμαστε στον κύριο αυτό για τό ότι δεν διαστρεβλώνουμε την ιστοσελίδα του ας του δείξουμε μερικές φωτογραφίες από αυτήν  :

Είναι ή δεν είναι ο ίδιος στο βήμα ; Ποιά είναι αυτή η σημαία κύριε Χουσείν ;

Είναι ή όχι φίλος με τον κατσαπλιά της Κύπρου-Ντενκτάς ;

Ωραία η πλακέτα που δίνουν στον Τούρκο πρόξενο στο Μόναχο. Ιδίως η αριστερή σημαία … μούρλια !

Στην φωτογραφία ποζάρουν υπερήφανα οι μειονοτικοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Χαζτηοσμάν και Μάντατζη. Προφανώς δεν ενοχλούνται από τις πλακέτες…