ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Εφ. Νέτγκαζέτε 21-4-2011

 H Στρατοχωροφυλακή πυροβόλησε στον αέρα, τρία παιδιά τραυματίστηκαν

Κατά την διάρκεια παράνομης διαδήλωσης ομάδας οπαδών της τρομοκρατικής οργάνωσης που στην πλειοψηφία τους αποτελούνταν από παιδιά, προσπάθησαν να μπούνε στην Διοίκηση της Στρατοχωροφυλακής. Στρατιώτες που προσπάθησαν να εμποδίσουν τους διαδηλωτές πυροβόλησαν στον αέρα. Στο επεισόδιο τραυματίστηκαν τρία παιδιά, δύο στα πόδια και ένα στο χέρι.

Με βάση τις πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στις 19.00 στην συνοικία Γκιουλμπαχτσέ της πόλης Σεϊχάν. Ομάδα περίπου 100 ατόμων-οπαδών της τρομοκρατικής οργάνωσης στην πλειοψηφία τους αποτελούμενη από παιδιά, φωνάζοντας διάφορα συνθήματα προσπάθησαν να εισέλθουν στην Διοίκηση Στρατοχωροφυλακής του Σεϊχάν. Οι στρατιώτες πυροβόλησαν στον αέρα για να απομακρύνουν τους διαδηλωτές. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρία παιδιά, δύο στα πόδια και ένα στο χέρι. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν για θεραπεία στο νοσοκομείο Καρσιγιακά. Ο νομάρχης Αδάνων Ιλχάν Ατές μετά τα γεγονότα δήλωσε πως όταν 8 στρατιώτες και ένας λοχίας της στρατοχωροφυλακής πυροβόλησαν στον αέρα για να εκφοβίσουν τους διαδηλωτές που θέλανε να μπούνε στο στρατόπεδο, τραυματίστηκαν ελαφρά 3 παιδιά. Επιτροπή με επικεφαλής τον υποδιοικητή της αστυνομίας ερευνά τους πυροβολισμούς, ενώ εξιτήριο πήραν τα δύο παιδιά.

Σχόλιο : Λίγο….καθεστωτικό το άρθρο. Ένα μάτσο παιδιά δηλαδή που θέλησαν να μπούνε στο στρατόπεδο ; Να το πιστέψουμε αυτό ; Και το άλλο. Οι πυροβολισμοί στον αέρα πως προκάλεσαν τρεις τραυματίες ; Μήπως υπάρχει εδώ κάποιο λογικό χάσμα ;