ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Εφ. Ραντικάλ 4-3-2011

Φρίκη βιασμού στο λεωφορείο του ΙΕΤΤ (Οργανισμός Συγκοινωνιών Κωνσταντινούπολης).

Γυναίκα που ανέβηκε σε δημοτικό λεωφορείο, την ώρα που ταξίδευε, υπέστη βιασμό από δύο άτομα.

Σύμφωνα με την είδηση του Habertürk η 45χρονη ιδιωτική υπάλληλος Γ.Γ. βγήκε από το σπίτι της στην Κωνσταντινούπολη για να συναντήσει τους φίλους της στην περιοχή Μπέιογλου. Την ώρα που περίμενε στη στάση σταμάτησε μπροστά της λεωφορείο με πινακίδα ¨Προσωπικό του ΙΕΤΤ¨.

ΚΛΟΠΗ, ΑΠΑΓΩΓΗ, ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ !

Ο ονόματι Α.Κ. οδηγός είπε στην γυναίκα ότι θα την πήγαινε εκεί που ήθελε. Η Γ.Γ. ανέβηκε στο λεωφορείο όπου εκτός από τον οδηγό βρισκόταν και ο φίλος του Σ.Τ. Ενώ όμως είχε πάρει τον δρόμο για το Ταξίμ, ξαφνικά έβγαλε το λεωφορείο σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι είχε απαχθεί και άρχισε να ζητά βοήθεια με κραυγές.

Ενώ το λεωφορείο κινούνταν με ταχύτητα στον δρόμο ο Σ.Τ. έδειρε και βίασε την γυναίκα. Ακολούθως πέρασε στο τιμόνι, και τότε την βίασε ο οδηγός Α.Κ., πάλι ενώ ταξίδευε το λεωφορείο. Μη αρκούμενοι σε αυτό την μετέφεραν σε ορεινή περιοχή στο Μπασάκσεχίρ όπου την ανάγκασαν σε ομαδικό σεξ. Την έδειραν του θανατά, κλέψανε το τηλέφωνο της, και την πέταξαν στην άκρη του δρόμου και έφυγαν.

Πολίτης που είδε την γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία. Ομάδες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας του Μπασάκσεχίρ, εντόπισαν την πινακίδα του λεωφορείου μέσα από κάμερες ασφαλείας Με την ανάκριση που έγινε φάνηκε ότι το λεωφορείο ανήκε σε εταιρία που μεταφέρει το προσωπικό του ΙΕΤΤ. Οι Α.Κ. και Σ.Τ. συνελήφθησαν την ίδια μέρα στο σπίτι τους. Αρνήθηκαν τις κατηγορίες λέγοντας πως έδωσαν χρήματα στην γυναίκα για τις επαφές μαζί της. Μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια κατηγορούμενοι για ¨ληστεία, απαγωγή, βιασμό και ξυλοδαρμό¨.