ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ…

Εφ. Χουριέτ 8-2-2011

Συνελήφθη στο Ερζερούμ ο ανώμαλος του τηλεφώνου

Συνελήφθη ο Νουρί Α. που έπαιρνε τυχαία νούμερα τηλεφώνου, και όταν έβγαιναν γυναίκες τους έστελνε με μήνυμα την φωτογραφία του σεξουαλικού του οργάνου.

Ο 44χρονος Νουρί Α που ζει στο Ερζερούμ, κατόπιν τεχνικής παρακολούθησης συνελήφθη για παρενόχληση μέσω κινητού τηλεφώνου ο Νουρί Α. που παραδέχτηκε το αδίκημα στην κατάθεση του στην αστυνομία, είχε στείλει σε 70 συνολικά γυναίκες στην Τουρκία 583 φορές φωτογραφία με το σεξουαλικό του όργανο, ενώ είχε προκαλέσεις ανησυχία με 4.291 μηνύματα και κλήσεις που είχε κάνει.

Αυτή η ανωμαλία στην επικοινωνία διήρκεσε για 1,5 χρόνο, και ο Νουρί Α. που δούλευε και ως φρουρός, χρησιμοποιούσε δύο γραμμές τηλεφώνου δικές του και μία του γείτονα του Η. Σ.

Μετά τις μηνύσεις των γυναικών στις οποίες είχε πάει το μήνυμα με τη φωτογραφία, η ομάδα τεχνικής παρακολούθησης της Διεύθυνσης Επικοινωνιών εντόπισε ότι ο ύποπτος ζούσε στο Ερζερούμ. Ακολούθως το τμήμα Ηθών της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Ερζερούμ πήρε τον ύποπτο από το σπίτι του. Αφού ολοκληρώθηκε η κατάθεση του στην αστυνομία και ομολόγησε, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια.