ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ

2-1-2011 Ιστοσελίδα του περιοδικού Ρόντοπ Ρουζγκαρί   

 

 O ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΩΝ

Επιτροπή αποτελούμενη από 6 μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Τουρκικού πολιτισμού Δυτικής Θράκης-Ολλανδίας (HBTTKDD), με επικεφαλής τον πρόεδρο το συλλόγου Ιμπραίμ Εμίν επισκέφτηκαν μετά από πρόσκληση του Έλληνα πρέσβη  Οικονομίδη Ιωάννη την ελληνική πρεσβεία στην Χάγη.

Κατά την συνάντηση αυτή που διήρκεσε 1,5 ώρα και υπήρξε ιδιαίτερα αποδοτική, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για τις δραστηριότητες του ¨Συλλόγου Αλληλεγγύης και Τουρκικού πολιτισμού Δυτικής Θράκης-Ολλανδίας¨, για τα προβλήματα των μελών της τουρκικής μειονότητας που κατοικούνε στην Ολλανδία, για την επίδραση της οικονομικής κρίσης της Ελλάδας στην Δυτική Θράκη, για τις ανακοινώσεις που έκανε πριν από λίγο καιρό (24-10-2010) ο πρωθυπουργός Παπανδρέου  σχετικά με την ανάπτυξη της περιοχής που ζει η μειονότητα, για την επίδραση που έχει στην Δυτική Θράκη και στα μέλη της μειονότητας η αμοιβαία συνεργασία και η ανάπτυξη των σχέσεων φιλίας Ελλάδας και Τουρκίας, καθώς και για τα βήματα που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει να κάνει για την επίλυση των προβλημάτων της μειονότητας (εκπαίδευση, μουφτείες κ.α.).  

………………………

……………………….

Σχόλιο : Άλλαξε μήπως το ΥΠΕΞ την πολιτική μας και αναγνωρίζουμε πλέον τουρκική μειονότητα και συλλόγους Τούρκων ; Ας μας το πούνε να ξέρουμε. 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone