ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

Ραντικάλ 13-1-2011

Ακόμα και η γειτονική Ελλάδα που πνίγεται από το έλλειμμα στον προϋπολογισμό, παίρνει από την βενζίνη μόνο 1,1, λίρα φόρο ανά λίτρο . Η Τουρκία όμως παίρνει φόρο 2,45.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας οδηγών και αυτοκινητιστών Τζελίλ Ανίκ είπε πως ¨Η Τουρκία έχει σπάσει ρεκόρ στην ακριβή βενζίνη, την έφτασε σε σημείο που δεν μπορεί να τη φτάσει κανένας άλλος¨.

Ο Ανίκ στην γραπτή του ανακοίνωση, αναφέρει πως από σήμερα οι τιμές των βενζινών 95 και 97 οκτανίων αυξήθηκαν από 4 έως 8 λεπτά, πως η τιμή της 95ρας αμόλυβδης στη Σμύρνη από 3,86 πήγε στις 3,94 λίρες και της 97ρας από 3,94 στις 3,98 λίρες.

Ο Ανίκ ανέφερε πως στις ανώτατες τιμές που καθορίζονται από τις εταιρίες διανομής, μικρές αλλαγές γίνονται ανάλογα με τις εταιρίες και τις πόλεις, και είπε πως : ¨Η Τουρκία έχει σπάσει ρεκόρ στην ακριβή βενζίνη, την έφτασε σε σημείο που δεν μπορεί να τη φτάσει κανένας άλλος. Ακόμα και η γειτονική Ελλάδα που πνίγεται από το έλλειμμα στον προϋπολογισμό, παίρνει από την βενζίνη μόνο 1,1, λίρα φόρο ανά λίτρο . Η Τουρκία όμως παίρνει φόρο 2,45¨.

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone