ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Εφ. Ζαμάν 15-1-2011

Κάντε τους κατηγορούμενους της υπόθεσης Εργκενέκον βουλευτές του κόμματος CHP!

Εντυπωσιακές εικόνες θα βγούνε στην οθόνη αυτή την εβδομάδα, μέσα από την εκπομπή Μεγάλη Συνέχεια του καναλιού TRT.

Σε αυτές τις εικόνες που δημοσιεύονται για πρώτη φορά, παρουσιάζονται δηλώσεις-σοκ του κατηγορούμενου στην υπόθεση Εργκενέκον, Γιαλτσίν Κιουτσούκ.

Μιλώντας σε μια ιδιωτική αίθουσα και απευθυνόμενος σε αυτούς που είχαν έρθει να τον ακούσουν, λέει πως παρά το ότι είχε προειδοποιήσει σχεικά με το δημοψήφισμα τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, εκείνος δεν τον άκουσε.

Στις εικόνες ο Γιαλτσίν Κιουσούκ φαίνεται να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος και απευθυνόμενος στον Κιλιτσντάρογλου του φωνάζει : ¨Στις εκλογές τον Ντογού Περιντσέκ, τον αγαπητό Τουντζάι, τον αγαπητό Μπαλμπάϊ, τον μέγα διοικητή Τσετίν Ντογάν, και τον μέγα διοικητή Χασάν Ιγσίζ θα τους βάλεις στη βουλή, αυτό θα κάνεις.

Σχόλιο : Ωραίες ιδέες έχει ο συγγραφέας και ¨διανοούμενος¨. Και όπως φάνηκε από δημοσιεύματα  επόμενων ημερών η ιδέα αυτή προχωράει ! Στην παρακάτω διεύθυνση είναι το σχετικό βίντεο :

http://www.zaman.com.tr/multimedya.do?tur=video&aktifgaleri=9422&aktifsayfa=0&bolumno=1&aktifsayfaDetay=0&galeriDetayNo=9422&title=yalcin-kucukten-chpye-ergenekon-onerisi