ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΙΜΗΣ

21-12-2010 Νέτγκαζέτε

Φόνος τιμής εγκύου 8 μηνών

Στην περιοχή Βιράνσεχίρ της Σανλιούρφας βρέθηκε νεκρή από πυροβολισμό 22χρονη έγκυος 8 μηνών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 23χρονος Σουκρού Β. πριν από 9 μήνες όταν ζήτησε σε γάμο την κόρη του θείου του Λουτφιγιέ Β. και δεν του αρνήθηκαν, την έκλεψε. Η έχθρα που άρχισε μετά ανάμεσα στις δύο οικογένειες, έληξε με παρέμβαση των γεροντότερων, καθώς η οικογένεια του γαμπρού πλήρωσε στην οικογένεια της νύφης χρήματα. Ο εργαζόμενος στην οικοδομή γαμπρός Σουκρού Β, όταν γύρισε χτες το βράδυ στο σπίτι του βρήκε την σύζυγο το νεκρή με σφαίρα στο κεφάλι. Γείτονες που άκουσαν τις φωνές του –καθώς έπαθε και νευρική κρίση- ενημέρωσαν την αστυνομία και το νοσοκομείο.

 Οι ομάδες αυτές που ήρθαν επιτόπου διαπίστωσαν τον θάνατο της Λουτφιγιέ Β, και μετά τον έλεγχο του χώρου από την εισαγγελία, μεταφέρθηκε στο κρατικό νοσοκομείο του Βιράνσεχίρ. Έγινε γνωστό ότι και το παιδί που έφερε –καθώς ήταν 8 μηνών έγκυος- πέθανε.
Η αστυνομία στα πλαίσια της έρευνας που διεξάγει συνέλαβε 5 άτομα, μεταξύ των οποίων ο πατέρας της Λουτφιγιέ Β, καθώς και ο άντρας της. Το σώμα της Λουτφιγιέ Β. εστάλη για νεκροψία στην ιατρική σχολή Αδάνων. Η έρευνα συνεχίζεται.