ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Εφ. Μπιρλίκ   14-12-2010

Ο πρόεδρος του κόμματος D.E.B. Μουσταφά Αλή Τσαβούς και η πρόεδρος του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της Συμβουλευτικής επιτροπής και εκλεγμένο μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στο γραφείο του. Σχετικά με την επίσκεψη εστάλλη γραπτή ανακοίνωση στον τύπο.

Κομοτηνή 13-12-2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος του κόμματος D.E.B. Μουσταφά Αλή Τσαβούς και η πρόεδρος του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της Συμβουλευτικής επιτροπής και εκλεγμένο μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στο γραφείο του, και τον ευχαρίστησαν για την στήριξη που τους παρείχε, στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Αφού έγινε αξιολόγηση των γεγονότων της επικαιρότητας, έγινε αναφορά ξανά στην επιθυμία όλοι οι φορείς και οι σύλλογοι να συνεργάζονται στις προσπάθειες τους προς όφελος της Τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Τέθηκε το θέμα πως μόνο όταν οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης κινούνται εν ενώσει θα υπογράφουν επιτυχίες υπέρ της μειονότητας.
Πέραν τούτων σχετικά με την επίθεση με μολότοφ στο τζαμί του Παλαιού Άβατου, το κόμμα D.E.B.  και η ανεξάρτητη λίστα καταγγέλλουν έντονα το περιστατικό, το εκλαμβάνουν ως χτύπημα στην θρησκευτική μας ελευθερία, και ανέφεραν πως επιθυμούνε την συντομότερη δυνατή ανεύρεση και τιμωρία των ενόχων.

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ D.E.B.

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone