ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ !

8-10-2010 εφ. Μπιρλίκ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !

 ΟΙ εκλογές της 7ης Νοεμβρίου τελείωσαν, όμως για κάποιο λόγο ακόμη δεν ανακοινώνονται τα εκλογικά αποτελέσματα. Εξ αυτού, η κατάσταση τούτη φέρνει στο μυαλό διάφορα ερωτήματα. Το ότι το ποσοστό του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα προς την Ισότητα¨ το πρωί της 8ης Νοεμβρίου ήταν 13% και αργότερα στο 8%,αποτελεί αντίφαση. Γιατί ακόμη δεν ανακοινώνονται τα αποτελέσματα ;

Τι γίνεται στην Νομαρχία Ροδόπης ; Ποιοι παίζουν παιχνίδια με τις ψήφους και τις κάλπες ; Σε μια χώρα που κυβερνιέται με δημοκρατία, τα αποτελέσματα δεν ανακοινώνονται, παρά το ότι πέρασαν 24 ώρες από τις εκλογές.
Η μειονότητα ετοιμάζεται στις επόμενες εκλογές να ζητήσει παρατηρητές από τις ευρωπαϊκές χώρες. Και ενώ ο συνδυασμός ¨Πρώτο βήμα προς την Ισότητα¨ παρατηρεί με ανησυχία αυτή τη κατάσταση, γίνονται σκέψεις για τα επόμενα βήματα και τις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν. Μάλιστα γίνονται σκέψεις ακόμη και για προσφυγή σε διάφορους φορείς.

Σχόλιο : Έτσι είναι, τόση κινητοποίηση, τόσες εθνικιστικές κραυγές, κι όλα αυτά για 8%. Με δηλωμένο στόχο το 19% ( ήτοι το 50% των μουσουλμανικών ψήφων) προφανώς δεν είναι ευχαριστημένοι. Να προσέξουν γιατί  ¨το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη¨.