ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ

 Χαμπέρβακτίμ  18-11-2010

Ο Ερμπακάν απευθυνόμενος σε μέλη του κόμματο του στα γραφεία τους, είπε πως προϋπόθεση για την ευτυχία του κόσμου είναι η δικαιοσύνη, κάτι που εμποδίζεται από τον σιωνισμό. Πως το Ισραήλ παρά τις πολλές αποφάσεις του ΟΗΕ σε βάρος του Ισραήλ δεν γίνεται τίποτε, αλλά όταν το θέμα αφορά το Ισλάμ γίνονται επεμβάσεις, και πως έτσι δεν πρόκειται να επέλθει τάξη.  

Ανέφερε : ¨Το κράτος εισπράττει από όλα φόρους και τα μισά από αυτά τα δίνει ως τόκους στον καπιταλισμό. Τυπώνουν χαρτιά (δολάρια), τα δίνουν στους σεΐχηδες και παίρνουν το πετρέλαιο, μετά τυπώνουν κίτρινα χαρτιά (ομόλογα) και αγοράζουν την φύση¨.

Ο Ερμπακάν ισχυρίστηκε πως ο σιωνισμός για να ξεγελάσει τους ανθρώπους καταρχάς κυριάρχησε στα Μ.Μ.Ε. Είπε :¨Αγόρασαν τις εφημερίδες, δεν γράφουν ενάντια στο ΑΚΡ, και δεν φιλοξενούνε άτομα που γράφουν ενάντια στο ΑΚΡ. 30 εφημερίδες και 30 τηλεοράσεις δουλεύουν ώστε να ψηφιστεί το ΑΚΡ και να ιδρυθεί το Μεγάλο Ισραήλ. Μίλησε λέγοντας : ¨Ο σιωνισμός λέει πως ¨εγώ θα είμαι άρχοντας και εσύ σκλάβος¨. Τα παιδιά μας στο ΑΚΡ δεν ξέρουν τι κάνουνε. Θέλουν να μας παραδώσουν στον σιωνισμό, η Τουρκία να γίνει επαρχία του Ισραήλ. Από την ίδρυση της δημοκρατίας έως τώρα δημιουργήθηκε χρέος 80 δις $, και το ΑΚΡ σε 8 χρόνια το πήγε στα 580 δις $. Άλλο το κόμμα της Ευδαιμονίας , άλλο το κόμμα ΑΚΡ. Άλλο ο χρυσός, άλλο ο σκουριασμένος τενεκές¨.   

Ο Νετσμετίν Ερμπακάν αναφερόμενος στις συζητήσεις για την αντιπυραυλική ασπίδα είπε πως στο τέλος οι κυβερνώντες θα πούνε το ναι και πρόσθεσε : ¨Εμείς οι μουσουλμανικές χώρες πρέπει να στήσουμε την ασπίδα μας. Από την ασπίδα του γκιαούρη προκοπή δεν έρχεται¨.