ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Χαμπέρβακτίμ  2-11-2010

 Όχι τους τρομοκράτες, το προσωπικό Μετά από τη φήμη πως η γυναίκα του επιλοχία Φ.Κ. φοράει μαντίλα, με την πρόφαση του καταμετρητή, χτυπάει η πόρτα του σπιτιού του και η κάμερα καταγράφει…Tα τηλέφωνα παρακολουθούνται, ακόμα και οι πιο εμπιστευτικές συνομιλίες καταγράφονται…

 Ακολούθως σχετικά με την γυναίκα του στελέχους φακελώνεται ως εξής ¨ Φάνηκε πως δεν φοράει μαντίλα αλλά είναι επιρρεπής, τις επόμενες μέρες μπορεί να βάλει¨.

 
 
 

Περιήλθαν στα χέρια μας έγγραφα και φάκελοι σχετικά με την αντιπαλότητα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων έναντι της μαντίλας.

Ούτε ο διάβολος δε θα το σκεφτόταν
Ο χώρος είναι το στρατόπεδο Αλεμντάγ της Στρατοχωροφυλακής στην Κωνσταντινούπολη. Στο ενημερωτικό σημείωμα της διοίκησης, η παρακολούθηση-σκάνδαλο περιγράφεται αναλυτικά. Φαίνεται από το σημείωμα, πως μετά από την είδηση πως η Υ.Κ. σύζυγος του επιλοχία Φ.Κ. ¨φοράει μαντίλα και έχει επαφές με θρησκευτικό τάγμα¨, οι διοικητές άρχισαν να ερευνούνε το θέμα με μεθόδους που ούτε ο διάολος δεν θα σκεφτόταν.    

Η συνομιλία με φίλους καταγράφηκε
Πρώτα υποκλέπτονται οι συνομιλίες του ζευγαριού στα κινητά τηλέφωνα τους. Στην συνομιλία της Υ.Κ. με μια φίλη της, η Υ.Κ. ανέφερε πως σκέφτεται να βάλει την μαντίλα  και ρώτησε αν στα ανατολικά της χώρας φοράνε ή όχι. Η φίλη της, της είπε να μην το κάνει, διότι θα μπορούσαν να αποτάξουν τον σύζυγο της.

Μη αρκούμενοι σε αυτό, εξουσιοδοτείται μια γυναίκα υπολοχαγός, η οποία στέλνεται με την πρόφαση του καταγραφέα στο σπίτι του επιλοχία Φ.Κ. Και ενώ ρωτάει κάποια πράματα, καταγράφεται κρυφά στην κάμερα η σύζυγος του επιλοχία.