ΔΙΑΡΡΟΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

Ιντερνέτχαμπέρ  20-11-2010

Απίστευτος ισχυρισμός στην υπόθεση Εργκενέκον !

Ο φάκελος για το κλείσιμο του κόμματος ΑΚΠ καθώς και οι συνομιλίες του Οσμάν Πακσούτ με κατηγορούμενους της υπόθεσης Εργκενέκον, προστίθενται στην κεντρική υπόθεση.

Το Συνταγματικό Δικαστήριο (AYM) έστειλε στο 13 Κακουργιοδικείο τις συνομιλίες που είχε ο Οσμάν Πακσούτ σχετικά με την υπόθεση κλεισίματος του κόμματος ΑΚΠ με τους κατηγορούμενους στην υπόθεση Εργκενέκον. Η δίκη για το κλείσιμο μπορεί να θεωρηθεί ως απόδειξη για τις προσπάθειες ανατροπής της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Σταρ, το 13ο Κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης που ασχολείται με την υπόθεση Εργκενέκον, με έγγραφο του προς την προεδρία του Συνταγματικού Δικαστηρίου, είχε ζητήσει να αποφασίσει σχετικά με τις συνομιλίες που είχε ο Οσμάν Πακσούτ με τους κατηγορούμενους της υπόθεσης Εργκενέκον, σχετικά με τη δίκη για το κλείσιμο του ΑΚΠ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΟΣΜΑΝ ΠΑΚΣΟΥΤ
Στην απόφαση του ΑΥΜ σχετικά με τον Οσμάν Πακσούτ που εστάλη στο δικαστήριο της Εργκενέκον  εμπεριέχονται εντυπωσιακές πληροφορίες. Διαπιστώθηκε πως ο Πακσούτ συνέχισε να παίρνει τηλέφωνο στην σύζυγο του και κατηγορούμενη για την υπόθεση Εργκενέκον Φερντά Πακσούτ και σε δημοσιογράφους και να διαρρέει πληροφορίες, και οι καταγεγραμμένες αυτές συνομιλίες εστάλησαν στο ΑΥΜ. Το ΑΥΜ στην απόφαση του ανέφερε πως ¨Αν και το δικαστήριο διαπίστωσε διαρροή πληροφοριών σχετικά με μια δίκη, ελλείψει δικαστικής απόφασης για νόμιμη παρακολούθηση του Πακσούτ¨  αποφασίστηκε να μην ασκηθεί δίωξη.

 Σχόλιο : Ο Οσμάν Πακσούτ είναι ο πρόεδρος του ΑΥΜ ! Η σύζυγος του είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση Ερκενέκον ! Οπότε ο κύριος πρόεδρος μάλλον είχε προσωπικό συμφέρον για την υπόθεση του κλεισίματος του κόμματος ΑΚΠ.  Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος….