ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ABTTF

Εφ. Μπιρλίκ 23-10-2010

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF), στις 16-10-2010 πραγματοποίησε στα κεντρικά γραφεία στο Βίττεν το πέμπτο διοικητικό συμβούλιο της 16ης περιόδου. Συζητήθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της  ABTTF, οι σχεδιαζόμενες –αρχής γενομένης από τα τέλη του 2010- διεθνείς δραστηριότητες.

Επίσης τα μέλη του Δ.Σ. μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους από αυτά που πρόσεξαν στις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Δυτική Θράκη. Σε αυτό το σημείο το Δ.Σ της  ABTTF εκτίμησε τις εξελίξεις σχετικά με τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Συζητήθηκαν επίσης οι λεπτομέρειες για την γιορτή της ABTTF που θα γίνει στις 25 Δεκεμβρίου στην πόλη Ντόρτμουντ. Τέθηκαν επίσης θέματα της επόμενης χρονιάς, όπως το 17ο τουρνουά ποδοσφαίρου Αχμέτ Σαδίκ και η γιορτή των νέων της ABTTF.    

Ένα ακόμη θέμα που συζητήθηκε στην συγκέντρωση ήταν η εκπροσώπηση της ABTTF στις Βρυξέλλες. Εκτός από τις λεπτομέρειες για την εκπροσώπηση αυτή, συζητήθηκαν και οι εξελίξεις σχετικά με τους συλλόγους-μέλη. Τέθηκε το θέμα των κατά τόπους συγκεντρώσεων της ABTTF καθώς και η δημιουργία ιστοσελίδων των συλλόγων-μελών της ABTTF.
…………..