ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΔΙΟΜΟΥΦΤΗ

Δελτίο Τύπου ψευδομουφτίας 12-10-2010

Στις 7 Οκτωβρίου 2010 ημέρα Πέμπτη οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, κύριοι Τουρκές ΧΑΤΖΗΜΕΜΙΣ, Μπουρχάν ΜΠΑΡΑΝ, η κυρία Τιγιέν ΤΕΦΙΚΟΓΛΟΥ, και ο κύριος Ριντβάν Αχμετσίκ, επισκέφτηκαν τον κύριο Μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.  

Οι υποψήφιοι παρείχαν πληροφορίες για τις προσπάθειες της νομαρχίας Ξάνθης, τον ενημέρωσαν για την Γ.Γ Περιφέρειας που θα γίνουν εκλογές για πρώτη φορά και ζήτησαν τη στήριξη του.

Είπαν πως σε περίπτωση που εκλεγούνε θα συνεχίσουν τις υπηρεσίες τους στην Γ.Γ. της Περιφέρειας. Ο κύριος Μουφτής τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη τους  και τους ευχήθηκε επιτυχία στις εκλογές. 

Σχόλιο : Κανείς δεν μπορεί να τους καταλογίσει τίποτε. ΟΙ άνθρωποι εκδηλώνουν το πιστεύω τους ελεύθερα. Αν τώρα οι κομματικοί μας σχηματισμοί δεν ενοχλούνται τότε δεν πρέπει να κατηγορούμε τους ανθρώπους αυτούς. Αν δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, και ο ΣΥΡΙΖΑ -και θα προσπαθήσω να το πω ευγενικά- δεν τους νοιάζει το τι πρεσβεύουν οι υποψήφιοι τους αλλά μόνο το πόσους ψήφους θα φέρουν, τότε εμείς πως πρέπει να χαρακτηρίσουμε αυτά τα κόμματα ; Αν δηλαδή τα κόμματα αυτά δεν νοιάζονται για το ότι οι υποψήφιοι τους εξυπηρετούνε τουρκικά συμφέροντα, αλλά τους ενδιαφέρει μόνο  το κομματικό όφελος που αυτοί αποφέρουν, πως να τα χαρακτηρίσω εγώ ;