ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ GELİYOR

Ραντικάλ 9-8-2010

Yasak aşkın ateşi Yunanistan'ı da saracak!

Η φωτιά του ¨Απαγορευμένου έρωτα¨  θα τυλίξει την Ελλάδα!

To σίριαλ ¨Απαγορευμένος έρωτας¨ που στην Τουρκία έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης και προκάλεσε έντονες συζητήσεις ανάμεσα σε αυτούς που τους άρεσε και σε αυτούς που δεν τους άρεσε, τη νέα σεζόν θα προβληθείς την Ελλάδα.

ΑΘΗΝΑ. Με βάση πληροφορίες από ελληνικά ΜΜΕ και ιστοσελίδες διαδικτύου, η σειρά των τουρκικών σίριαλ που άρχισε με το ¨Ξένος Γαμπρός¨ έφτασε στο αποκορύφωμα της με το ¨Χίλιες μία νύχτες¨.

Και ενώ γίνονται εκτιμήσεις πως ¨H πυξίδα των ελληνικών καναλιών τα έστρεψε από τις πιο ακριβές αμερικάνικές σειρές στις πιο προσιτές τουρκικές σειρές¨, την επόμενη χειμερινή περίοδο θα προσφερθούνε στους Έλληνες τηλεθεατές τα σίριαλ ¨Έρωτας και ευτυχία¨ και ¨Ασήμι¨.

Χίλιες μία νύχτες

Το σίριαλ ¨Χίλιες μία νύχτες¨ άρχισε να προβάλλεται στον Οκτώβριο του 2009 στο κανάλι Μακεδονία TV, τελείωσε τον Απρίλιο και ακολούθως άρχισε να προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Το σίριαλ προβαλλόμενο στην “prime time” κατά μέσο όρο το έβλεπαν 1.100.000 τηλεθεατές την ημέρα. Έλληνες που θέλανε να δούνε τα νέα επεισόδια πριν ακόμη βγούνε στον αέρα, προσέφυγαν στο διαδίκτυο.

Σε μπλόγκ που στήθηκαν για το σίριαλ και στα οποία η πρόσβαση γίνεται με το κανονικό όνομα του σίριαλ στα τουρκικά, γράφονται σχόλια του τύπου : ¨ Το σίριαλ ¨Χίλιες μία νύχτες¨ έχει τηρεί όλα τα κριτήρια για να πετύχει¨,¨Οι Έλληνες ήρθαν ένα βήμα πιο κοντά στην τουρκική κουλτούρα¨.

Οι Έλληνες τηλεθεατές έκαναν επίσης σχόλια του τύπου : ¨Υπέροχο, σοβαρό και μετρημένο¨, ¨Στην Ελλάδα υπάρχει σεβασμός ; Πλέον ποια νύφη επιδεικνύει σεβασμό ;¨, ¨Ποια νύφη φιλάει το χέρι της πεθεράς και του πεθερού ; Καμιά. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε. Ένα έργο υπέροχο από κάθε πλευρά¨.

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

Στο μεταξύ αναφέρεται πως το σίριαλ ¨Απαγορευμένος έρωτας¨ θα συναντήσει στη νέα σεζόν τους τηλεθεατές του Μέγκα.

Για τον Κιβάντς Τατλιτουγ που στο σίριαλ ενσαρκώνει τον ¨Μπεχλούλ¨ γίνονται εκτιμήσεις πως ¨είναι πιο όμορφος από τους σταρ του Χόλλυγουντ¨, ενώ γίνονται σχόλια πως το ενδιαφέρον των Ελληνίδων μετά τον Χαλίτ Εργκέντς που ενσαρκώνει τον ¨Ονούρ¨ στο ¨Χίλιες και μία νύχτες¨ θα τραβήξει ο Τατλιτούγ.

Επίσης αναφέρθηκε πως το σίριαλ ¨Ασήμι¨ θα προβληθεί από το κανάλι ¨Μακεδονία TV¨.

Σχόλιο : Δεν μας έφταναν τα εγχώρια σκατά, τώρα θα λουστούμε και τα οθωμανικά σκατά.

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone