ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΤΕΝΤΕ ΚΑΙ ΤΖΕΓΚΙΖ ΟΜΕΡ

Ιστοσελίδα του περιοδικού Αζινλίκτσα  1-6-2010

O ραδιοφωνικός σταθμός ¨Πλάτανος FM¨ του ξανθιώτικου συλλόγου Πλάτανος, άρχισε να εκπέμπει στην Κομοτηνή. Ο ραδιοφωνικός σταθμός που θα εμπέμπει στους 91,8, θα έχει ως υπεύθυνο τον δημοσιογράφο ( και εκ των ιδιοκτητών της εφημερίδας Μιλλέτ) Τζενγκίζ Ομέρ, στην διεύθυνση τον αρθρογράφο της Μιλλέτ Νετζάτ Αχμέτ και στην διεύθυνση ειδήσεων τον ιδιοκτήτη της Τράκιανιν Σεσί Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ.

Στην ιστοσελίδα του FACEBOOK του Πλάτανος FM αναφέρεται πως σύντομα το ραδιόφωνο θα εκπέμπει και μέσω ίντερνετ, ενώ ως υπεύθυνος για την ιστοσελίδα του ραδιοφώνου στο FACEBOOK ορίστηκε ο Νιχάτ Τσακίρ.

Όπως θυμούμαστε τον προηγούμενο μήνα ο κομοτηναίικοςσταθμός Ισίκ FM αγοράστηκε από τον σύλλογο Πλάτανος και άρχισε την λειτουργία του αλλάζοντας το όνομα του σε Πλάτανος FM.

Πολιτιστικός Σύλλογος Πλάτανος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλάτανος με έδρα την Ξάνθη, ιδρύθηκε το 2008. Πρώτος πρόεδρος του, ανέλαβε  ο θεολόγος και αρθρογράφος της εφημερίδας Μιλλέτ, Αμπντουλάχ Τσολάκ. Το 2009 με την αναδιανομή καθηκόντων στον σύλλογο Πλάτανος, πρόεδρος έγινε ο νυν πρόεδρος και ιδιοκτήτης της εφημερίδας Μιλλέτ Τζενγκίζ Ομέρ. Στο Δ.Σ. του συλλόγου μετέχουν με την ιδιότητα του αντιπροέδρου η Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν, ο αρθρογράφος της εφημερίδας Μιλλέτ Φειζουλάχ Χασάνκαγια ως Γ.Γ, ο Μπιλάλ Μπουντούρ ως υπεύθυνος λογιστικών και ο Αμπντουλάχ Τσολάκ ως μέλος.

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone