ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΜΙΛΛΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Εφ. Μιλλέτ 4-6-2009, αρθρογράφος Τζενκίζ Ομέρ

 Με την υποκίνηση της Ευρώπης επιτέθηκαν στην Ανατολία φτάνοντας ως την Άγκυρα. Δεν έμεινε αγριότητα και απανθρωπιά που να μην έκανε ο Ελληνικός στρατός κατά μήκος της διαδρομής του. Βίασαν γυναίκες και μικρά κορίτσια, και μετά αφού πετσόκοψαν άντρες και γυναίκες, πυρπόλησαν τα χωριά.

 Ίδιες αγριότητες υπήρξαν και στις ακτές της Μαύρης θάλασσας. Οι Ρωμιοί που ζούσαν στην περιοχή με την υποκίνηση της Ελλάδας και της Ευρώπης σχημάτισαν τρομοκρατικές ανταρτικές ομάδες. Αυτές οι συμμορίες εξοπλίστηκαν από τις  δυτικές δυνάμεις και διέπραξαν σφαγές που έφτασαν στο σημείο γενοκτονίας των τουρκομουσουλμάνων που ζούσαν στην περιοχή. Όμως τι περίεργο, στις μέρες μας τα εγγόνια αυτών των συμμοριών δολοφόνων συκοφαντώντας το τουρκικό έθνος ισχυρίζονται πως υπέστησαν δολοφονία. Για να καλύψουν τις αγριότητες που έκαναν οι ίδιοι, κατηγορούνε τους Τούρκους μουσουλμάνους.

……………………………………………………………

……………………………………………………………..

…………………………………………………………….

To ξαναγράφουμε. Οι Τούρκοι λόγω θρησκείας ποτέ δεν έχουν κάνει γενοκτονία. Οι Τούρκοι δεν έκαναν γενοκτονία ούτε στους Αρμένιους, ούτε στους Ρωμιούς. Το αντίθετο. Οι Αρμένιοι και οι Ρωμιοί διέπραξαν γενοκτονία σε βάρος των Τούρκων. Τα δήθεν ντοκουμέντα και έγγραφα που ισχυρίζονται πως έχουν είτε οι Αρμένιοι, είτε οι Ρωμιοί δεν έχουν καμία σχέση με την επιστήμη και την ιστορική πραγματικότητα. Αυτά όλα είναι στημένα και ψέματα. Αυτό υποδεικνύουν ανεξάρτητοι και αμερόληπτοι ιστορικοί.

Σχόλιο διαχειριστή : Θέλει πολύ θράσος να ανήκεις στην ¨Κατάρα της Ασίας¨ και να μιλάς για αγριότητες. Ας πάρει να διαβάσει τι γράφει η εφημερίδα Ταράφ για Πόντιους που ο Τοπάλ Οσμάν τους έριχνε ζωντανούς αντί για κάρβουνο στις δεξαμενές των πλοίων. Ας διαβάσει για τους ιερείς που οι πρόγονοι του πετάλωναν….Ας διαβάσει για Κούρδισες γυναίκες που σε μερικές περιοχές η μάνα πατρίδα του, τις στείρωνε. Ας διαβάσει τι έκανε ο ¨πατερούλης¨ τους ο Μουσταφά Κεμάλ στο Ντέρσιμ το 1937… 

 

 

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email