Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ

Εφ.  Μιλλέτ. 31-12-2009 αρ. φύλλου 211

Φάνηκε ακόμα ένα κόλπο της χριστιανής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου που εργάζεται στο μειονοτικό δημοτικό σχολείο του Μεγάλου Δερείου, περιοχής Έβρου. Η Χ. Νικοπούλου ζήτησε από τους μαθητές ως εργασία στο σπίτι να κάνουν την  ¨εικόνα του Αλλάχ¨.

 Οι μαθητές μπροστά σε αυτή τη χαζομάρα του δασκάλου που σε κάνει να λες  ¨ε, φτάνει πια¨, σάστισαν και έδειξαν την εργασία που είχαν για το σπίτι στους μπαμπάδες και στις μανάδες τους. Οι μανάδες και οι πατεράδες τα έχασαν μπροστά σε αυτό το θέμα, και άρχισαν να σκέφτονται τι θα κάνουν και πως θα απαντήσουν στα παιδιά τους. Φυσικά τα παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν αυτήν την εργασία. Τα παιδιά μπροστά σε αυτό το περιστατικό πανικοβλήθηκαν και αρκετά πήγαν στο σχολείο κλαίγοντας.

Δεν ξέουμε πως αντιμετώπισε η Νικοπούλου τους μαθητές που δεν μπόρεσαν να κάνουν την εργασία στο σπίτι. Ξέρουμε όμως σίγουρα πως στη θρησκεία μας δεν υπάρχει εικόνα του Αλλάχ. Η Νικοπούλου μήπως προσπαθεί οι μαθητές της να αρνηθούνε πως είναι μέλη του Ισλάμ ; Είναι εις επίγνωση της Νικοπούλου η ψυχολογική ζημιά που προκάλεσε στους μαθητές ; Η Νικοπούλου μπορεί να μην τα ξέρει όλα αυτά, αλλά η υπουργός παιδείας δεν ακούει όλα αυτά που γίνονται ;

Η δασκάλα του Μεγάλου Δερείου που παράγει συνεχώς προβλήματα αποτέλεσε αίτιο σε πολλά δυσάρεστα περιστατικά. Η τελευταία αυτή χαζομάρα φαίνεται να είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Να δούμε από τώρα και μετά τι σχεδιάζει. Αυτό που έκανε λέγεται ¨ ειρωνεία θρησκευτικών συναισθημάτων¨. Μια τέτοια δασκάλα ακόμα συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντα της ως δασκάλα. Είναι ανάγκη πλέον οι αρμόδιοι να πούνε ένα ¨ΣΤΟΠ¨. Η Νικοπούλου πρόσβαλε και με το παραπάνω, τα αισθήματα των ομογενών μας στο Μεγάλο Δέρειο. Από καιρό πλέον ήρθε η ώρα να δοθεί ένα τέλος σε αυτή τη κατάσταση. Γίνεται αντιληπτό ότι αυτή η φανατική γυναίκα πάλι θέλει να τα ανακατέψει.  

Σχόλιο διαχειριστή : Μια ακόμη λάσπη σε βάρος της ηρωίδας δασκάλας.