Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΡΕΙΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Εφ Γκιουντέμ, 22-5-2009

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της μήνυσης που είχε καταθέσει η δασκάλα του Μπουγιούκ Ντερβέντ περιοχής ‘Εβρου Χαρά Νικοπούλου σε βάρος του Οσμάν Κασάικα, συζύγου της καθαρίστριας του σχολείου Αισέ Κασάικα.

Η εκδίκαση της μήνυσης σε βάρος του Οσμάν Κασάικα από την επί μακρόν αντιμετωπίζουσα προβλήματα με τον κόσμο, για την απομάκρυνση της οποίας είχαν μαζευτεί υπογραφές από τους χωρικούς, και όμως με τίποτε απομακρυνόμενη από τους αρμοδίους από το Τουρκικό Δημοτικό του Μπουγιούκ Ντερβέντ Χαράς Νικοπούλου έμεινε για τις 19 Νοεμβρίου. Η αδιαθεσία του Οσμάν Κασάικα και η ιατρική αναφορά που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο Δεδέαγατς* στις 21-5 ανέβαλε την περάτωση.

Παρατηρήθηκε πως η Χαρά Νικοπούλου ήταν στο δικαστήριο. Στο μεταξύ με σκοπό την στήριξη του Οσμάν Κασάικα βρέθηκαν από το πρωί στο δικαστήριο του Δεδέαγατς, ο πρόεδρος του συλλόγου θρησκευτικών λειτουργών Δ. Θράκης Σαδίκ Σαδίκ, ο βοηθός του μουφτή Γκιουμουλτζίνας* Φεχίμ Αχμέτ και μια ομάδα ομοεθνών. Επίσης ανάμεσα σε αυτούς που ήρθαν στο δικαστήριο ήταν και ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ;

Όπως ενθυμούμαστε η Ελληνίδα δασκάλα του Μπουγιούκ Ντερβέντ περιοχής ‘Εβρου Χαρά Νικοπούλου, μετά τη λογομαχία που είχε με τον Οσμάν Κασάικα σύζυγο της καθαρίστριας του σχολείου Αισέ Κασάικα, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του Οσμάν Κασάικα. Ο Οσμάν Κασάικα που κρατήθηκε μια νύχτα στο κρατητήριο, στις 11-Ιανουαρίου οδηγήθηκε στο δικαστήριο και του επιβλήθηκαν 10 μήνες φυλάκιση. Ο Κασάικα άσκησε το δικαίωμα του για έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. Η δασκάλα Νικοπούλου λογομάχησε με την καθαρίστρια του σχολείου Αισέ Κασάικα και την κατσάδιασε με σκληρό τρόπο. Μετά από αυτό ήρθε στο σχολείο ο Οσμάν Κασάικα σύζυγος της Αισέ Κασάικα και υπήρξε μια λογομαχία με την δασκάλα. Η Νικοπούλου ισχυρίστηκε πως της επιτέθηκε και πως της έσπασε το χέρι.

Σχόλιο διαχειριστή : Και φυσικά παρά το ότι ότι καταδικάστηκε τελεσίδικα ο Κασάικα, καμμία επανόρθωση, καμμία συγγνώμη από τις μειονοτικές εφημερίδες, για όλα τα ψέματα που έγραψαν σε βάρος της Χαράς.  Για την ακρίβεια όσοι θέλουν να μάθουν το ποιόν της δασκάλας αυτής ας δούνε την ομιλία της, κατά την βράβευση της, από την νομαρχία Θεσσαλονίκης : http://www.youtube.com/watch?v=VpYSYnZPpCk&feature=player_embedded

 

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone