ΔΩΡΑ, Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Εφ. Γκιουντέμ 1-1-2010 αρ φύλου 666, αρθρογράφος Τζεμίλ Καμπζά

…………………………………………..

Η γνωστή ¨δασκάλα¨ Χαρά πάλι βγήκε στη σκηνή. Αυτή τη φορά πέρα από τη ζωγραφιά, το παρατράβηξε. Εδώ και λίγα χρόνια γνωρίζουμε από τα πεπραγμένα της, πως στόχος της Χαράς δεν είναι να μάθει κάποια πράγματα στους μικρούς μαθητές της. Από την ημέρα που διορίστηκε ¨δασκάλα¨ στο χωριό Μεγάλο Δέρειο μέχρι τώρα πάντα υπήρχε πρόβλημα. Αποτέλεσε αιτία γεννήσεως και μεγεθύνσεως προβλημάτων. Δεν άφησε άνθρωπο που να μην προκαλέσει και κηδεμόνα να μην απειλήσει. Το σημαντικότερο όμως είναι, πως δεν σταμάτησε να συσκοτίζει τα καθαρά μυαλά των μικρών μαθητών. Ειδικός της εκπαίδευσης δεν είμαι, αλλά όταν αξιολογηθούνε τα πεπραγμένα μέχρι σήμερα της Χαράς, θα πιστοποιηθεί η θέση πως ¨αυτό το άτομο δεν μπορεί να είναι δασκάλα¨.

 Το μόνο που δεν είχε γίνει ήταν να προσβληθεί η πίστη των ανθρώπων, η Χαρά το έκανε κι αυτό. Ζήτησε από τους μουσουλμάνους μαθητές (και μάλιστα στις ιερές μέρες των χριστιανών) να της κάνουν (ήμαρτον) την εικόνα του Αλλάχ. Η τελευταία αυτή πράξη της Χαράς δεν μπορεί να στοχεύει πουθενά αλλού, παρά στο να κοροϊδέψει τους πιστούς και να διαποτίσει τα μυαλά των μικρών νηπίων. Είναι δυνατόν να ζωγραφίζεται ο Αλλάχ ; Το να ζητείται κάτι τέτοιο από τους μικρούς μαθητές αποτελεί προσβολή στην πίστη και στην θρησκεία του Ισλάμ. Αυτό είναι μια διαπραχθείσα προσβολή όχι μόνο για τους Τουρκομουσουλμάνους του Μεγάλου Δερείου, αλλά για όλους τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, και για όλο τον μουσουλμανικό κόσμο. Η Χαρά λόγω αυτής της προσβολής πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από όλο τον μουσουλμανικό κόσμο. Οι προσβολές στην πίστη ( αν η πατρίδα μας είναι κράτος νόμου και δημοκρατίας) πρέπει να τιμωρούνται. Προσωπικά καταγγέλλω το αίτημα της Χαράς να ζητήσει από τους μαθητές (ήμαρτον) να ζωγραφίσουν την εικόνα του Αλλάχ και περιμένω να ζητήσει αμέσως συγγνώμη και να τιμωρηθεί από τα αρμόδια όργανα για προσβολή του ισλαμικού κόσμου.

Σχόλιο : Μήπως θα έπρεπε να εφαρμοστεί και ο ισλαμικός νόμος ; Να αποκεφαλιστεί στη πλατεία μήπως ;  Και πράγματι η Χαρά Νικοπούλου αποτέλεσε μια συνεχή πηγή προβλημάτων…για το τουρκικό προξενείο. Για αυτό και μεις προσφέρουμε την παρακάτω φωτογραφία, έτσι για να στεναχωρεθούνε στο μαγαζί της οδού Ιώνων….